CATEGORIES
13.11.2017

SISUSTUSHIMO

HOME

Alaska matto 389€/ Hee -tuoli 173€ / MALM kampauspöytä 99€

Asunnon remontin myötä hurahdin ihan täysin sisustamiseen ja tällä hetkellä iltojen lempipuuhaa onkin uusien juttujen löytäminen kotiin. Olen tässä puuhaillessa kuitenkin huomannut, että mikään ei ole niin kallista ja hidasta kuin kodin laittaminen. Aina yhden laskun tultua sisään ostan jotain hankintalistaltani, mutta todella monet toimitukset kestävät viikkoja ellei jopa kuukausia ja osa asioista jää pelkästään haaveeksi hintojen puolesta. Miten joku arkkukin voi maksaa yli tonnin! :D Olen kyllä huomannut, että rouhean boheemi sisustustyylini ei ole mistään halvimmasta päästä. Kaikki aitopuu, metalli ja betoni ihastuttaa, mutta vihastuttaa samalla lompakkoa. No pikkuhiljaa yksi asia kerrallaan.

Nyt makuuhuone ja olohuone ovat melkein valmiita, mutta vierashuone ammottaa tyhjyyttään ja keittiö tuntuu vielä todella kolkolta. Päätin, että rakennan vierashuoneeseen vihdoin meikkipöydän, johon saan järjestettyä kaiken kosmetiikkani nätisti järjestykseen. Tätä ajatellen paras vaihtoehto löytyi onneksi Ikealta. Jätän myös vierashuoneeseen yhden valkoisen seinän täysin tyhjäksi, jotta voin hyödyntää sitä kuvaamisessa. Hankintalistalla onkin sisustusjuttujen lisäksi myös uutta kamera- sekä valotekniikkaa, joiden avulla videoiden kuvaaminen toivottavasti helpottuu!

Vierashuone ja keittiö ovat tällä hetkellä siis isoimman työn alla, mutta heti kun saan uuden ruokapöydän toimituksesta kotiin ja muutaman taulun seinälle, niin jaan kuvat olohuoneesta! Se on saanut nyt mm. paljon väriä erilaisten viherkasvien myötä. Sekin on tullut minulle nyt ihan uutena asiana... kasveista huolehtiminen. Iltaisin tuleekin googleteltua nyt kaikennäköisiä ohjeita peruskastelusta kevään lannoitukseen. Ihan uusi juttu tämäkin minulle. Pitää varmaan jossain vaiheessa kääntyä kaikkien teidän viherpeukaloiden puoleen jos tulee ongelmia!

P.S Olen saanut Instagramin puolella todella paljon kyselyitä matoista, joita minulla on kotona ja voinkin suositella teille sellaista sivustoa kuin Rugvista.fi (myös toivemattoni Alaska on sieltä). Huikee valikoima mm. erilaisia itämaisia mattoja edullisesti. 

//My deco cravings at the moment... How beautiful is that metal closet for example! Maybe not the most efficient one (or the most affordable one), but I simply love it. Someone send help, I'm going deco bananas here.//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*