CATEGORIES
28.8.2017

UUSI SOHVA

HOME

Malli: BOX XL-Sohva (Formverk)

Kangas: Lauritzon Lino Stone Wash 101 pellavakangas / irrotettavat päälliset

Mitat: tehty toiveiden mukaisesti

 

Tiesittekö, että Formverk pystyy tekemään ja toimittamaan sohvia myös mittatilaustyönä? No en minäkään ennen kuin raavin päätäni sohvahankinnan kanssa yhdessä Eveliinan kanssa, joka on auttanut minua laittamaan asuntoani kuntoon. Olen nimittäin vuosia kuolannut tätä Nebula Nine sohvaa, mutta olohuoneeni on siitä mielestä vähän hankala, että sohva pitää sijoittaa keskelle huonetta ja se ei saa olla liian korkea tai leveä. Korkeus pilaa näkymän ikkunasta ja liian leveä sohva tukkii koko tilan. Eveliina saikin sitten idean teettää Nebula sohvan tyylisen sohvan Formverkillä juuri niillä mitoilla, jotka halusin! Pystyin samalla myös päättämään kankaan laadun, värin, tyynyt ja ihan kaiken. Päädyinkin sitten Lauritzon Lino Stone Wash 101 pellavakankaaseen, joka on ihanan rouhea ja boheemi. Väri on myös aivan täydellinen vaaleaan asuntooni, sillä en halunnut ihan vitivalkoista sohvaa tai mitään liian tummaa. Kaikki päälliset tehtiin myös irroitettaviksi, joten sohvan peseminen on myös super kätevää ja helppoa tarvittaessa. Lopputuloksena sain täysin Nebula Nine mallia vastaavan sohvan reilusti edullisemmin ja vielä täydellisillä mitoilla, vaikka halpa ei tämäkään vaihtoehto kyllä ollut. Täysin panostuksen arvoinen kylläkin. Rakastan lopputulosta! Mittatilauksena tehtyjen sohvien hinta määräytyy täysin mittojen, rungon sekä verhoilun perusteella, joten hinta on aina yksilöllinen. 

Mitoissa minulle oli ehdottoman tärkeää korkeuden ja leveyden lisäksi myös reilu syvyys. Se ehkä olikin yksi isoin tekijä, miksi joskus aikoinaan ihastuin Nebula sohvaan. Halusin sellaisen sohvan, jonka ei tarvitse olla divaani eikä välttämättä vaadi rahia kaverikseen ja siksi tämänkaltainen syvä makoilusohva oli ihan nappivalinta. Sohva on ihan älyttömän mukava ja siihen mahtuu helposti 2 ihmistä makoilemaan kunnolla. Sohva on jopa vaarallisen mukava. Sen maailmaan uppoutuu kyllä helposti useammaksi tunniksi, ellei jopa päiviksi. Tiedän missä ainakin itse aion viettää tulevat syysviikonloput! Kiitos Eve avusta tämän kanssa ja iso kiitos myös Formverkille mahtavasta palvelusta sekä kätevästä toimituksesta. Suosittelen kyllä ehdottomasti omien kokemuksieni perusteella suuntaamaan sinne, jos uusi sohva on suunnitteilla.

//My new sofa! It's made to order at Formverk and the inspiration behind it is the Diesel Nebula Nine sofa that I've been craving for years. This was a bit more affordable option, but the result is even better than the original Nebula sofa, because the measurements are made to order. Love love love the result.//

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sara

  Hei! Mietin tätä sohvaa ja pystytkö kertomaan minkä hintaiseksi tänä sohva tuli? Itsekin rakastan Nebula ninea ja tää on kuin se :)

 • Katja

  On kyllä mukavan näkönen sohva! Kiinnostais myös, mistä toi täydellinen sohvapöytä on?

 • TPan

  Iiihana sohva, mutta isoin kysymys; mistä upea matto on? (Niin kaunis olohuone!)

  • Kira Kosonen

   Kiitos! <3 Matto on vanha silkkimatto Kiinasta, jonka sain äidiltäni :) Vastaavan näköisiä ihania mattoja olen löytänyt sellaiselta sivustolta, kuin Rugvista! Kannattaa käydä katsomassa.