CATEGORIES
5.10.2017

FRESKA – KUUKAUDEN PARAS PÄIVÄ

HOME

*Kaupallinen yhteistyö: Freska

Pyyhityt pinnat

Imuroitu ja pesty lattia

Vaihdetut puhtaat lakanat

Pesty ja viikattu pyykki

Täytetty ja tyhjennetty tiskokone

Kiiltävä keittiö

Pesty kylpyhuone

Viedyt roskat

Lakastu parveke

 

Nämä jos jokin tekee ihmisen kyllä onnelliseksi.

 

Olen ollut Freska kotisiivous Helsinki -palvelun asiakas nyt jo yli puoli vuotta ja paluuta takaisin ei ole. Se tunne, joka tulee kun astuu putipuhtaan kodin ovista sisään on niin mieletön, että en vaihtaisi sitä mihinkään. Vaikka se olisikin vain kerran kuussa. Muuten kämppää tulee pidettyä kasassa omin voimin, mutta kuukausittainen kunnon siivous on helpottanut sitä hommaa kyllä ihan älyttömästi.

Viimeksi kun tulin työreissusta kotiin ja ihana kotisiivojani Shalee oli käynyt tekemässä taas taikojaan, niin minulta pääsi ihan kunnon itku. Lakanat oli vaihdettu, pyykit pesty ja viikattu sekä koko asunto putipuhdas. Se on häkellyttävää, miten ne arkisemmat asiat voikaan tehdä ihmisen niin onnelliseksi. Ehdottomasti aina kuukauden paras päivä.
Freskan kotisiivouspalvelu on äärimmäisen helppo tilata suoraan netissä. Maksu koostuu aina asunnon pinta-alan sekä tarvittavien palveluiden mukaan ja järjestelmä laskee sen sinulle suoraan. Kurkkaa vaikka mielenkiinnosta kuinka paljon oman asuntosi siivoaminen maksaisi tästä.

Perussiivous on mielestäni todella kattava ja siihen kuuluu mm. kaikkien pintojen pyyhkiminen, imurointi, lattian kosteapyyhintä, astioiden pesu (tai tiskikoneen täyttö), kylpyhuoneen pesu, lakanoiden vaihto ja mm. kaikkien peilipintojen pyyhkiminen. Lisäpalveluita ovat mm. ikkunoiden pesu, jääkaapin sisäpintojen pesu, uunin pesu ja esimerkiksi silittäminen. Lisäpalveluita voi tilata perussiivouksen lisäksi aina tarpeen mukaan. Itse tilasin esimerkiksi kesän alussa ikkunoiden pesun perussiivouksen päälle.

Siivouspalvelu on myös kotitalousvähennyskelpoinen, joten voit saada 50% siivouspalvelun kuluista takaisin henkilökohtaisessa verotuksessasi! Tämä tekee palvelun tilaamisesta vielä edullisempaa. Vähennyksen hyödyntäminen on selitetty todella selkeästi Freskan nettisivuilla kaikkien ostojen yhteydessä.
Siivouksen voi tilata joka kertaluontoisesti tai esimerkiksi kerran viikossa/kuussa palveluna. Ihan miten sinulla on siihen tarvetta. Olen itse tykästynyt todella paljon kuukausittaiseen rytmiini Freskan kanssa. Minulla on myös koko puolen vuoden ajan ollut yksi ja sama siivoja kenestä en luopuisi millään. Niin luotettava ja ihana tyyppi. Hän osaa jotenkin aina yllättää minut huolellisuudellaan. Freskan nettisivuilta voit tilata myös toimistosiivouspalveluita tai esimerkiksi AirBnB -asuntojen siivouksen, joka on ollut ainakin monen ystäväni arjen pelastus.
 
Jos kiinnostuit testaamaan Freskan palveluita, niin tässä teille vielä muutama alennuskoodi! Alennuskoodit ovat voimassa 27.12.2017 saakka. 
 
ALENNUSKOODI
 
20kira - 20€ alennus kertasiivouksen tilaajalle
50kira - 50% alennus säännöllisen siivouksen tilaajalle ensimmäisestä siivouskerrasta
 
 
8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jade

  Kiitos Kira Freska vinkistäsi ja alekoodista. Tänään kävi meillä Freska ja voi että oli ihanaa tulla niin hyvin siivottuun kotiin.
  Poika teki töitä 8 tuntia vaikka 7 oli varattu ja maksettu. Ikkunanpesu vei meillä enemmän aikaa kun oli laskettu, soittivat Freskalta ja kysyivät sopiiko jos siivooja tekee tunnin extraa heidän piikkiinsä tietysti että saavat koko siivouksen päätökseen. Keittiön saarekkeella odotti sitten tervetuloa kotiin kyltti ja suklaata, lämmin ele Freskalta. Suosittelen lämpimästi. Ja voih, taas tuo ihana ruukku noissa kuvissa.

 • Ninni

  Onpas ihana koti sinulla! Pakko kysyä, mistä tuo ihana iso ruukku on ostettu ja muistatko suunnilleen hintaa? Kiitos kovasti jos jaksat vastata :)

 • Miia

  Meillä kävi ovelta ovelle-myyjä juurikin Freskaa mainostamassa ja yhden kerran otimme. Ihan perushyvää jälkeä oli siivooja tehnyt, mutta opiskelijalle vähän turhan kallis. :)

 • minimalist

  Mä testasin tätä Freskaa joskus keväällä kun olin muutamasta blogista lukenut hyvää. Valitettavasti taviksille se palvelu ei ollut ihan niin erikoinen, luulen että sullekin on tehty extraa koska sun kautta huono kokemus välittyy (kymmenille?)tuhansille ihmisille hyvin nopeasti. Mulla oli kyllä eri siivooja et ehkä voisin antaa vielä mahdollisuuden ja pyytää hänet ketä sinä tässä kehuit. Harmittaa vaan että odotin koko työpäivän että onpa ihana mennä kotiin missä tuoksuu ja näyttää puhtaalle! Ei tuoksunut millekään, osa lattialta siirretyistä tavaroista imuroinnin tieltä oli unohdettu sohvalle, pitkät verhot rytätty ikkunalaudalle.. nyt muutamia muistaakseni. Olin myös nähnyt blogeissa et heille oli jätetty semmonen pieni lappu “tervetuloa puhtaaseen kotiin, T.xxxxx” tjsp, pikkujuttu mutta oishan se ollut kiva extra. Mielelläni nimittäin ulkoistaisin siivouksen vaikka juuri kuukausitasolla kuten sinä, mutta tämä kokemus ei vakuuttanut.

  • Meri / Freska

   Hei, ihan suuret pahoittelut koko Freskan puolesta, että sinun kohdalla siivous ei ole mennyt nappiin viime keväänä. Haluamme ehdottomasti korjata kaikki ei huippu kokemukset ja tietysti sinunkin :) Olisi mahtavaa jos voisit laittaa meidän mailiin info@freska.fi tietosi niin laitetaan homma kuntoon! Terkut, Meri / Freska

  • Kira Kosonen

   No onpa ikävä kuulla! Uskon varmasti, että tässä yhteistyön kohdalla ollaan oltu ekstra tarkkaavaisia, mutta olen monelta ystävältäni kuullut myös pelkästään kehuja koko palvelusta, vaikka ollut ihan eri siivoja kuin minulla. Kirjoitan aina vaan oman kokemukseni pohjalta, joten todella hyvä saada perspektiiviä myös täällä kommenteissa. Ehkä tosiaan ongelma oli sitten siivojassa, joka kävi sinun luonasi? Tai ehkä hänellä oli huono päivä? Harmillista jokatapauksessa. Minäkin sain muuten tuon pienen lapun ensimmäisellä siivouskerralla, mutta en enää sen jälkeen. Se oli kieltämättä kyllä söpö. Laitoitko koskaan palautetta asiasta?

   • Kira Kosonen

    Ja pitää myös muistaa, että toisen putipuhdas voi olla toisen “perussiisti” :D Tiedän ainakin, että äitini olisi kaikesta PALJON tarkempi kuin minä itse.

    • minimalist

     En tiiä tuliko tuo mun viesti vähän kärkkäästi ulos, mut siis ehdottomasti moni asia on voinut vaikuttaa lopputulokseen. Pitäs kuitenki olla kerrasta dumaamatta ja tosiaan antaa toinen mahdollisuus – ja ehkäpä niin teen ja pyydän että siivouksen hoitaa joku toinen! Laitoin joo palautetta sen kyselyn muodossa mikä sieltä tuli sähköpostitse.