CATEGORIES
26.3.2015

WHATS UP L.A

street style

Hello from super sunny L.A

 

Noniin, nyt alkaa vihdoin isoin urakka olemaan takana! Vuorokauden me matkustettin tänne poikien ja muuttotavaroiden kanssa, mutta onneksi kaikki sujui hyvin. Pikkasen hammasta tuli purettua pitkällä lennolla, mutta yllättävän hyvin sekin taittui kun pystyttiin siskon kanssa jakamaan lapset. Ei hän olisi kyllä koskaan pärjännyt matkaa yksinään. Kahdestaankin muutamat lisäkädet olisi ollut välillä tarpeen.

Ensimmäiset päivät täällä Losissa on mennyt vaan talolla noutoruokaa hakien ja jetlagissa pyörien. Sisko on tehoillut oikein kunnolla ja kaikki laukut onkin nyt purettu kaappeihin! Sillä välin kun siskoni ja hänen miehensä ovat hoitaneet muita asioita kaupungilla, olemme me pikkusiskoni kanssa viihdyttäneet pikkumiehiä kämpillä. Nyt kun kaikki alkaa olemaan mallillaan, niin voidaan kaikki yhdessä alkaa suunnittelemaan vähän ohjelmaa tulevalle viikolle. Olen täällä yhteensä 10 päivää, jotta aikaa jäisi vähän muullekkin kuin muuttorumballe. Kelit ovat täällä ainakin todella kohdillaan! En pysty uskomaan, että melkein koko perheeni asuu nyt täällä upeassa jättikaupungissa.

 

//Wuhuu, we survived the long flight with the kids and aaaaall the stuff. It was quite the hassle, but everything turned out fine. It was so good that there was 2 of us.

Our first days here have been all about putting the house and stuff in order so we've just been eating take out. The jet lag has been pretty bad too, so we haven't actually done anything yet. There's been more than enough to do around the house.

I have 10 days here so now when the biggest hassle is over we can start planning some stuff to do here this week! At least the weather is amazing. Endless summer here in L.A. I can't believe almost my entire family lives here now.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*