CATEGORIES
1.9.2016

SFW / STREET STYLE I

street style

STOCKHOLM FASHION WEEK

Before Ida Sjöstedt

Ensimmäisen päivän aikana bongasin todella monia rock/punk vaikutteisia tyylejä, vaikka olisin odottanut Ida Sjöstedtin näytökseen saapuvan enemmän klassisia ja tyttömäisiä kokonaisuuksia. En itseasiassa tainnut nähdä yhtäkään kukka- tai pitsimekkoa kenelläkään näiden päivien aikana! Todella räväkkää pukeutumista kaikilla, mutta mitä muuta muotiviikoilta voi oikeastaan edes odottaa. Kaikki haluavat erottua massasta.

Omia lempityylejäni näistä oli ensimmäisessä kuvassa oleva vaaleanpunainen silkkipuku, viidennen kuvan rokkipaita + maksimekko sekä viimeisen kuvan upea leveähihainen kauluspaita + tähtihame ja käärmenilkkurit. Levenevät hihat ovat olleet myös ehdottomasti yksi muotiviikon kuumimmista jutuista!

//Some street style snaps from the fist show we attended! Just love the pink silk suit, the girl with the maxi dress and than the last outfit with the amazing white shirt and cool star skirt. Love the inspo I'm getting here!//

 

 

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iina

  Vähän ohi aiheen! Toi puisto on meidän “vakio” picnic puisto! Siellä on aina niin mukava köllötellä ja seurata ympärillä olevaa vilinää :)

  • Kira Kosonen

   No en yhtään ihmettele! :)

 • Marianne

  Ai että tuo ensimmäisen kuvan koko-vaaleanpunainen! Rakkautta ensisilmäyksellä!

  • Kira Kosonen

   JEp!! Se oli myös Jekun lemppari <3