CATEGORIES
5.2.2016

TRINE KJAER

street style

@trineswardrobe

Vaikka en ehtinyt muotiviikoilla kysylemään kuvattavilta tarkempia asutietoja, niin olen iloinen, että kirjoitin kuitenkin ylös kaikkien nimet. Skauttasin nimittäin jälkikäteen kaikki kuvattavat Instagramista nimien perusteella ja olen saanut aivan jättimäisen annoksen uutta inspiraatiota heidän omista kuvistaan! Lähes kaikki kamerani eteen päätyneet olivat isoja Pohjoismaalaisia mediavaikuttajia bloggaajista suunnittelijoihin ja malleihin. Monet oli minulle täysin uusia nimiä, mutta kuinka iloinen onkaan, että nyt asia on korjattu. Linkkaan aina blogiin heidän Instagram tilinsä, jotta pääsette myös inspiroitumaan upeista tyyleistä ja kuvista!

//Although I didn't have time to ask for specific outfit details from the street style people I did manage to write down everyones names. Afterwards I went on Instagram and looked everyone up I didn't already know and wow how inspired I was! Such cool profiles I didn't know anything about. A lot of super cool bloggers, media influencers, models etc. I'm going to link their Instagram feeds to the street style posts, so you can too get inspired from these awesome fashionistas.//

5 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 • Maija

  Huh! Tässä tulee lähinnä mieleen Irwin Goodmanin Palmasin reissu! :)

 • Laura

  Ei liity tähän postaukseen mitenkään mutta mua jäi kovin mietityttämään se ysl:n puuteri, jota kovin hehkutit.. Mikä siitä tekee niin erityisen? :)

  • Kira Kosonen

   En ole itse normaalisti puutereiden ystävä, mutta tämä läpikuultava “puuteri” on hennon kevyt ja tekee ihohuokosista aivan olemattomat. Ihon pinnasta tulee yksinkertaisesti vaan todella sileä ja kaunis. Käytän sitä n. ihon viimiestelyyn meikissäni. Sitä voi myös lisätä päivän mittaan iholle ilman sellaista pakkeliefektiä, joka tulee helposti perinteisistä puutereista!

 • Elisa

  Joo ei iske :D Ihan kamala, ainoa minkä ottaisin tosta kombosta on toi valkonen villapaita :’D Tästä asusta lähtis inspis mummon verhoihin… ei siis siinä mitään, jokainen tyylillään. Itse olen tosi klassisen perään, ehkä sen takia tämä kaikkien kuosi yhdisteleminen nykyään aiheuttaa ehkä naurukohtauksia…

  • Katjusa

   Niinpä. Se, että osaa yhdistellä beigee, valkoista ja mustaa, on varmasti tyylikästä ja klassista, mutta kaipaan minäkin enemmän tällaisia suunnannäyttäjiä. Jos omassa tyylissä ei ole yhtään uskallusta, niin voi toki olla tyylikäs, mutta mitään uutta tai hauskaahan siinä ei ole! Jos ei juuri halua erottua massasta, tai ei osaa, niin eihän siinäkään mitään pahaa ole, jokainen tyylillään. Haluan nyt hieman kärjistää, koska minusta on kiva katsoa oikeasti muotia. Muodin idea on kai tuoda ideoita jokaiselle niin, että sieltä voi itselleen poimia tyyliinsä sopivat jutut. Jos aina heittää kehiin samat mustat farkut ja valkoisen puseron, niin siitä on inspis aika kaukana (ellei niissä ole leikkauksissa tms. jotain erilaista).