CATEGORIES
13.7.2014

Street Style – Ruisrock 3/4

street style

 

Monien tyylitaitureiden kokonaisuuden viimeisteli upea päähine. Lierihattu onkin lippiksen ohella loistava festariasuste, silloin kun aurinko porottaa kuumalta taivaalta! Hattu suojaa myös kasvoja sateelta, joten ei yhtään huonompi varuste pakkaa mukaan festareita varten huononkin sään varalta.

Minua itseasiassa haastateltiin Ruisrockissa Iltalehteen ja sanoinkin haastattelussa, että unohtakaa täydellisesti laitetut kiharat festareilla ja laittakaa vaan hattu päähän ja relatkaa. Iltalehden haastattelun pääset katsomaan täältä. Haastattelu on hajoitettu siten, että välissä näytetään myös festarityylejä paikan päältä! Käykää siis kurkkaamassa jos meininki paikan päällä Ruisrockissa kiinnostaa.

// A lot of the festival fashionistas relied on a hat to make their festival outfit complete. Hats are actually great accessories to have at festivals. It protects you both ways, even if it rains or shines!

I actually gave an interview to Iltalehti at the festival site and said that nobody wants to see perfect curls at festivals, so just through on a hat and relax! You can see the entire interview here.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*