CATEGORIES
6.8.2017

SOON WE FLOW

My Style

*Kaupallinen yhteistyö: Zalando
Kohta taas tanssitaan ilmapallojen ja lyhtyjen alla Helsingin Suvilahdessa. Flow Festival on nurkan takana! Flow on monelle yksi koko vuoden odotetuimmista viikonlopuista ja pitää sisällään itsellenikin todella tärkeitä ja rakkaita muistoja. Flow jotenkin aina summaa kuluneen kesän asiat ja toimii jonkinlaisena siirtymäporttina kesästä syksyyn. Se on viikonloppu, jolloin otetaan kaikki irti kesästä, musiikista, ystävistä ja hauskan pidosta.

Tänä vuonna juhlin Flowssa kolmen päivän rituaaleista poiketen ainoastaan lauantaina sekä sunnuntaina, sillä rakas ystäväni menee naimisiin tulevana perjantaina. Näinä kahtena päivänä ehtii kuitenkin kokemaan koko hulabaloon paremmin, kuin hyvin. Jos itse haluat kuitenkin juhlia Flowssa koko kolmen päivän ajan, mutta liput jäivät syystä tai toisesta hankkimatta, niin malta lukea postauksen loppuun. Minulla saattaa nimittäin olla muutama 3 päivän ranneke takataskussa odottamassa onnekasta voittajaa!
Jokainen vuosi, oli Flow päiviä sitten 1 tai 3, niin asukriisi iskee. Aina sitä miettii, että Flowssa voi sitten vähän irrotella ja laittaa jotain vähän räväkämpää päälle, mutta muutan aina mieleni juuri ennen h-hetkeä kauheassa epävarmuudessa. Tänä vuonna päätin, että en aio turhaa stressata siitä "erilaisuudesta", vaan puen jotain jossa varmasti viihdyn, ettei niitä stressihetkiä pääse syntymään!

Tästä johtuen valitsin etukäteen Zalandon valikoimasta yhdeksi festariasuksi todella rennon denim kokonaisuuden, johon tuo juhlatunnelmaa tämä kullan hohtoinen toppi. Farkkujen hauskat tähtikoristeetkin antavat tälle asulle vielä oman silauksensa. Kengät taidan kyllä vaihtaa sellaisiin lenkkareihin, jotka voin festariviikonlopun jälkeen heittää pesukoneeseen. Nämä Addun yksilöt olisivat kyllä entistä kauraa väkijoukossa hyppimisen jälkeen.
Zalando toimii tänä vuonna yhtenä Flow festivaalien pääyhteistyökumppanina, joka tulee näkymään Zalando Black Tentin ympäristössä! Zalando Black Tent on yksi festareiden päälavoista, joka vetää sisälleen jopa 8000 pomppivaa Flow fania. Lavan koko aikataulun ja artistikattauksen voit tsekata täältä.

Lavan lisäksi Zalandolla on Black Tentin vieressä hauska hengailualue, jossa on esillä vähän tulevan sesongin kamoja sekä mm. hauska GIF-laite. Me tulemme varmasti oleskelemaan paljonkin tällä alueella, joten tulkaa ihmeessä vetämään hihasta jos nähdään!
Keikka, jota odotan eniten on varmasti lauantain pääesiintyjä The XX. Minusta tuli The XX fani joskus 7 vuotta sitten Flowssa, kun he viimeksi esiintyivät siellä. Heidän musiikkinsa soi melkein aina minulla kotona. Olisin myös ehdottomasti halunnut nähdä Lana Del Rayn perjantaina, mutta ystäväni häiden vuoksi tämä keikka jää tällä kertaa väliin.

The XX:n lisäksi minulla ei ole tälle vuodelle mitään muuta ehdotonta keikkaa, joka olisi pakko nähdä, joten aion vain eksyä alueelle ja mennä fiiliksen mukana paikasta toiseen! Haluan tanssia Backyardilla lyhtyjen alla, pomppia kädet ilmassa väkijoukossa, istua ruohikolla ihastelemassa ohi kävelevien ihmisten tyylejä ja syödä navan kipeäksi kaikista ruokakojujen herkuista. This is the plan.

Jos sinäkin haluat tulevana viikonloppuna eksyä Flown taianomaiseen maailmaan, mutta liput loppuivat kesken nenäsi edestä, niin älä vielä heitä toivoa menemään. Arvon nimittäin tänään Instagram tililläni @kira_kosonen 2 x 3 päivän liput Flowhun! Arvontaan pääset osallistumaan seuraamalla Instagram-tiliäni ja tägäämällä kuvan alle ystävän kenen kanssa haluaisit jakaa yhden kesän parhaista viikonlopuista. Arvonta päättyy  7.8.2017 klo 24.00 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin viestipalvelun kautta. Onnea kaikille osallistujille! Toivottavasti törmätään Suvilahdessa.

My Flow outfit

SAMSOE & SAMSOE Jacket / Zalando HERE

TOPSHOP Body / Zalando HERE

ZOE KARSSEN Jeans / Zalando HERE

ADIDAS Shoes / Zalando HERE

RAYBAN Shades / Zalando HERE

TOPSHOP Earrings / Zalando HERE

VALENTINO Bag / Similar from Zalando HERE

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Heidi

  Ei liity tähän päivitykseen, mutta sulla oli muutama päivä sitten instastoryssa ihanat silmälasit. Saako kysyä minkä merkkiset ja malliset ne oli? :)

  • Kira Kosonen

   Moikka! Ne oli ihan vaan asuste eikä ns. oikeat lasit, vaikka oikeita lasejä käytänkin, kun teen töitä! Ostin ne Other Storiesista viime viikolla! Varmasti löytyy vielä :)

 • Kira

  Oot niin ihana muru, kun priorisoit meidän häät 💖🥂✨💕 Ja sun look noissa kuvissa on niin täydellinen 🙌🏻❤️

  • Kira Kosonen

   HAHAHAHA en kestä sua :D <3 <3 <3 Ei oo mitään priorisointia senkin hönö :D <3 <3 <3 En malta odottaa perjantaita!! Itken ku pikku vauva.

 • Iina

  No nyt on kyllä sellainen festarimisu että😍👌🏻 Ton bodyn väri on aivan huippu! Sointuu todella hyvin sun vaaleiden hiusten ja ruskettuneen ihon kanssa yhteen.
  Toimisi varmasti hyvin myös siistimmässä iltalookissa. Itse mietin jos yhdistäisi mustien housujen ja mustan laukun sekä korkkareiden kanssa..hmmm. Täytyy käydä zalandolla kurkkaamassa! Mulla on jo muutama tilaus sieltä tulossa ja just äsken tuli viesti että yksi niistä jo saapunutkin postiin-jes!
  Ihanaa viikkoa!

  • Kira Kosonen

   Hei sika kiva idea!!! Täytyykin itse kokoeilla samaa :D <3 Ihanaa viikkoa myös sinne!

   • Iina

    Kiitos 😊 Täällä koulun aloitus hommia ja penaalin metsästystä..Tuskailin tänään kun tuleva kakkosluokkalainen ei osannut päättää minkä penaalin valitsee🙈 Sitten totesin että tullaan uudestaan. Ei äitikään osaa aina päättää shoppaillessa että minkä koltun ostaa. Sen tietää sitten kun se oikea osuu kohdalle😀 Tuun nykimään hihasta lauantaina, jos saan lipun hankittua! ✌🏻 Let it flow💃🏼💃🏼💃🏼

 • Mira

  Ihana asu ja just kivan rento Flowhun! Mikä koko sulla tosta takista, xs vai s?