CATEGORIES
7.7.2017

REGATTA + RUISROCK

My Style

ZARA Jacket

ZARA Top

GINA TRICOT Jeans

CHANEL Bag

CHANEL Shoes

CÈLINE Shades

Noniin laukut on pakattu ja olen tässä viimeisiä säätöjä vailla valmis lähtemään hakemaan tyttöjä keskustasta jotta pääsemme matkaan! Poikaystäväni ajoi jo eilen veneen Regattaan ystäviensä kanssa, mutta me menemme vasta tänään perästä paikalle. Tällä viikolla on ollut niin paljon kaikkea, että yksi yö Regatassa ja yksi yö RuisRockissa riittää minulle enemmän kuin hyvin. 

Tällä hetkellä näyttää siltä, että molemmissa paikoissa saamme nauttia auringon paisteesta! Hankoon on kyllä luvattu auringosta huolimatta aika viileitä kelejä, joten pakkasin ihan kunnon takin ja neuleita mukaan. Varsinkin Itämerenportilla voi illalla olla nimittäin todella kylmä. Toivotaan, että edes Turussa pärjäisi sitten vähän kevyemmällä varustuksella!

Nyt aamupala vielä naamaan ja sit matkaan. Päivittelen varmasti paljon viikonlopun fiiliksiä Instagramiin, joten sieltä voi seurailla mitä kaikkea viikonloppu tuo tulessaan. Palataan hulinoiden jälkeen!

//One of the most expected weekends of summer is here... Regatta and RuisRock here we come!//

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kaisa

  Hei, ja hauskaa festariviikonloppua sinulle Kira. Ruisrock on varmasti mahtava kokemus. Itse opiskelin 7 vuotta Turussa, mutten kertaakaan sinne päässyt kun kesät meni töissä toisella paikkakunnalle.
  Olisin kysynyt vielä tuosta Zaran takista, että onkohan se ostettu hiljattain? Sopivan rock mutta ei liian paksu armytakki olisi myös minulla hakusessa, ja tuo sinun oma näyttää tosi hyvältä sekä päällä että lanteilla.

  • Kira Kosonen

   Moikka! Tuo takki on kuules varmaan 6 vuotta vanha :D Siinä oli myös jotain koristetimantteja, jotka revin irti pari kesää sitten. On kyllä todella kevyt ja menee melkein paidasta.

 • Iina

  Ihanaa viikonloppua teille! Toivotaan, että aurinko paistaa ja kaikilla hyvä fiilis :)
  Itse meinasin pyöräillä kuopuksen kanssa tänään itikseen ja jos saan nuhanenän myöhemmin päikkäreille, niin meinasin roudata ompelukoneen terassille ja ommella tyynynpäällisiä auringosta nauttien☀️??