CATEGORIES
3.7.2017

MATCHING IN MINT

My Style

ADIDAS College

ADIDAS Pants

ADIDAS Shoes

Kivaa maanantaita kaikki! Toivottavasti viikko on startannut hyvin ja kaikki lomalaiset ovat päässeet viikonloppuna virittäytymään kunnolla kesäloman tuntuun. Oma viikonloppu sujui myös todella hauskoissa merkeissä The Weekndin keikalla kavareiden kanssa pomppien ja laulaen. Minut ihan yllätti miten monen biisin sanat osasin ulkoa. Kai herran biisejä on vaan soitettu niin paljon kaikkialla, että jostain takaraivosta ne lyriikat vaan aina tuli. Oli kyllä todella hauska ilta, josta iso kiitos koko meidän poppoolle ja tietenkin Blockfestille konsertin järjestämisestä!

Eilen tuli sitten vietettyä vähän perheaikaa siskojeni lasten kanssa leikkien. Sattumalta meillä oli siskoni esikoisen kanssa kunnon samis-asut, joten päätimme napata muutaman hauskan kaverikuvan kaikkien leikkien päätteeksi. Sain kyllä leikkien ohella myös ihan hauskan sunnuntaitreenin, kun tuli juostua niin paljon tuon pallon perässä. Varsinkin siskoni esikoinen on melkoinen pallomies ja hän voisi pelata varsinkin jalkapalloa tuntikaudet! Niin mahtava ja lahjakas tyyppi. On ilo seurata vieressä, miten hän kehittyy ja keskittyy jo nyt niin täysillä. Tulevaisuuden superstara. 

Tällä viikolla on paljon kaikkea hauskaa puuhaa stadissa, mutta loppuviikosta suuntaamme jokavuotiseen tapaan Hangon Regattaan! Regatta on aina itselleni yksi kesän kohokohtia, joten odotan innolla tulevaa viikonloppua. Tänä vuonna myös niin suuri osa ystäviä on menossa RuisRockiin, joten päätimme lauantaina jatkaa vielä matkaa Hangosta Turkuun. Vaikka Regatta ja RuisRock ovat tapahtumina varmasti viikonlopun kohokohtia, niin odotan silti ehkä eniten itse automatkaa Hangosta Turkuun! Kesäpäivä ja auto lastattu rakkailla tyypeillä sekä hyvillä fiiliksillä. Ne hetket jäävät aina syvimmälle sydämeen. Nyt pidetään vaan sormet ristissä, että myös ilmat sattuvat kohilleen. 

//Matching outfits with my beloved nephew. The soccer superstar of the future. ♥//

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Hannele

    Aivan ihana idea näissä kuvissa! :) Sun blogissa on tosin muutenkin aina upeita kuvia, mutta näistä välittyy tekemisen meininki ja rakkaus tänne ruudun toiselle puolelle. Ihana.

    Hannele
    http://www.rakkaudellahannele.fi