CATEGORIES
18.6.2017

THE NEW CLASSIC PETITE

My Style

*Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington

 

ACNE Jacket

H&M Dress

RAYBAN Shades

CHANEL Bag

CHANEL Shoes

DANIEL WELLINGTON Classic Petite Watch

 

En ole koskaan kunnolla oppinut käyttämään isoja asusteita tyylissäni. Muutama sormus, ehkä sirot korvikset tai kaulakoru, mutta ei mitään sen isompaa. Myös kellot ovat asusteina itselleni sellaisia, että haalin niitä välillä kokoelmaani, mutta käyttö jää usein vähälle sen vuoksi, että kello on asusteena jotenkin liian iso tai hallitseva. Tarvitsen enemmän siroa ja pientä, jotta asuste tuntuisi omalta.

Nyt Daniel Wellingtonilta on tullut valikoimaansa täysin uusi mallisto, Daniel Wellington Classic Petite, jonka ranneke on ainoastaan 32mm paksu, joka tekee siitä äärimmäisen siron ja kauniin! Tämä kellomalli on juuri sellainen, että se toimii katseen vangitsevana elementtinä, mutta ei tunnu lainkaan kömpelöltä ranteessa. Täydellinen tämänkaltaiselle minimalistille, kuten minä. Omia lemppareitani kokoelmasta on tämän kuvissa näkyvän Classic Petite Sterlingin lisäksi vastaava ruusukultainen Classic Petite Melrose sekä kokovalkoinen Classic Petite Bondi. Kaikki nämä kellot on mahdollista saada myös valkoisella näytöllä, mutta itse koin tuon mustan jotenkin enemmän sopivan omaan tyylini. 

Lanseerauksen kunniaksi koodilla kirakosonen saat nyt 15% alennusta kaikista uusista Classic Petite -malliston kelloista sekä koko muusta Daniel Welligtonin valikoimasta täällä. 

//Loving this new Classic Petite watch collection from Daniel Wellington. I'm so bad at wearing big and chunky accessories so this new line is perfect for me. The watch is only 32mm wide, so it's super minimalistic. Just the way I like it. My favorites from the collection is this Classic Petite Sterling in mesh and the same watch in rose gold, Classic Petite Melrose. I also love the all white Bondi one. That one is perfect for summer!

With my personal discount code kirakosonen you get a 15% discount to the Daniel Wellington webshop and it's valid for everything. Also this new collection! Hope you like it as much as I do.//

Photos by Julia Toivola

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Elli

    Ihana mekko, en löytänyt HM mallistosta, onko vanha vai tulevaa? Aurinkoista kesää, ja kiitos inspiroivasta blogista, säännöllisesti seuraan, mutta juuri koskaan en päädy kommentoimaan. Nyt just tuollaisen mekon kuitenkin itselleni haluaisin :)

    • Kira Kosonen

      Moikka! On tämän kevään mallistoa, eli saattaa löytyä vielä liikkeistä pyörimästä, jos ei enää nettikaupassa? :)