CATEGORIES
12.6.2017

VIIKONLOPUN SUMMAUS

My Style

Photos by Netta Suikkanen

GLAMOROUS Top

MONKI Pants

ADIDAS Shoes

CHANEL Bag

CHANEL Shades

Ei paljon aurinko armasta näy tänään, mutta onneksi saimme nauttia hänen upeasta seurastaan viikonloppuna! Meillä oli lauantaina aivan mielettömän ihanat illanistujaiset siskoni ja hänen miehensä kunniaksi Löylyssä, josta kuvia siskon blogissa. Löylyn henkilökunta oli laittanut pöytäämme valmiiksi 10 kaunista valkoista ruusua heidän kymmenvuotis hääpäivän kunniaksi, joka oli minustaa aivan mielettömän kaunis ele. Juuri tämänkaltaiset jutut jäävät mieleen! Oli muutenkin aivan super onnistunut ilta, jota siivitti mm. D.R.E.A.M duon tytöt. He soittavat kyllä ihan parasta musaa, jos tykkäät old school RnB musiikista, kuten ainakin minä, siskoni ja kaikki ystävämme. Me tanssimme tuntikausia kaikkien vanhojen hittien tahtiin. Eniten kiljahduksia saivat aikaan varmaan kaikki vanhat J.LO:n sekä Destiny's Childin biisit. 

Löylystä jatkoimme matkaa Skohaniin, jossa juhlittiin myös Danin synttäreitä. Oli kyllä niin paljon hyviä ja rakkaita ystäviä saman katon alla, että ei olisi ilta voinut siitä paremmaksi muuttua. Onneksi maltoimme kuitenkin lähteä vähän aikaisemmin pois, jotta saimme vielä taksin kätevästi kotiin. 

Eilen kone pysyi sitten visusti kiinni ja nautimme vapaapäivästä käymällä Suomenlinnassa veneellä syömässä. Teki kyllä niin hyvää liikkua heti aamusta ulos, koska muuten olisin jumittautunut koko päiväksi sohvalle. Oli sen verran väsy nimittäin lauantaista. Nyt kuitenkin uusilla energioilla tätä viikkoa kohti. Pitää saada vaikka mitä aikaiseksi tässä välissä ennen tulevaa viikonloppua, koska siellä vasta kaikenlaista ohjelmaa onkin! Kesäviikot ovat selkeästi täällä, vaikka sääukko haluaakin hieman vielä protestoida. 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*