CATEGORIES
26.2.2015

MAAHINEN

My Style

Photos: Hanna @ Stricty Style

SUPERTRASH Hat

TED BAKER Jacket

LOUIS VUITTON Bag

GINA TRICOT Jeans

WHYRED Knitwear

H&M Leather shoes

 

Olemme koko päivän istuneet Julian kanssa vierekkäin ja hioneet teille reissuvideoita nähtäväksi. Jännää, että meillä on täysin eri materiaalia samasta maasta. Ensimmäistä kertaa olen nyt perehtynyt kunnolla videoiden editoimiseen. Alkukankeuksien jälkeen täytyy myöntää, että ei se olekkaan yhtään hassumpaa puuhaa! Alkukankeudella tarkoitan hiusten repimistä ja tietokoneen heittämistä parvekkeelta. Nyt kun perusidea alkaa olla selvillä, niin suunta on vain ylöspäin.

Koska olemme istuneet datanörtteinä koko päivän nenä näytössä kiinni, niin jutut ovat menneet tunti tunnilta huonompaan suuntaan. Käsittelin nämä kuvat tuossa äsken ja vitsillä heitetty otsikko tuli jotenkin jäädäkseen. En näe näissä kuvissa enää mitään muuta kuin metsäpeikkoja ja maahisia. Keijupölyä kaikille!

 

//We've been editing video films all day with Julia. It's been quite the struggle, but I think I'm starting to get the hang of it! It's funny how we both have totally different material from Cape Town.

Because we've been sitting with our laptops all day, our jokes have just went from bad to worse. As a joke I gave the title Leprechaun to these pictures. Now it's all I can think of so we'll just go with that, haha.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*