CATEGORIES
1.6.2017

WHITE & BLUE

My Style

Photos by Netta Suikkanen

GINA TRICOT Top

GINA TRICOT Shorts

MTGN Sandals

ELLOS bag

GINA TRICOT Earrings

ALDO Rings

CÉLINE Shades

Aloin rakentamaan Välimeren risteily -moodboardiani Pinterestiin todella hyvissä ajoin ennen reissua ja kuvauslokaatioiden suunnittelun lisäksi se osoittautui todella hyödylliseksi välineeksi myös loma-asujen suunnittelussa! Moodboardissani oli fiiliskuvia kaikista eri risteilyn kohdekaupungeista ja näiden kuvien perusteella pystyin helpommin suunnittelemaan minkälaisia asuja ottaisin mukaan ja mitä kuvailisin missäkin lokaatiossa. Punaisia mekkoja Italiaan, värikkäitä rantahepeneitä Maltalle ja sinivalkoisia asuja Kreikkaan. En ole ehkä koskaan suunnitellut asuja näin tarkasti, mutta helpotti kyllä huomattavasti aina aikatauluja, kun aamulla oli selvät sävelet mitä laittaa päälle. 

Tämän asun paitamallia on näkynyt nyt viime aikoina todella paljon ja itsekin rakastuin sen imartelevaan kietaisumalliin sekä pulleisiin röyhelöhihoihin. Tämä paita toimisi myös todella hyvin Suomessa rentojen farkkujen parina! Ihanan raikas ja yksinkertainen asu pienellä twistillä, jonka paidan hihat tuovat asuun. Paidan kanssa sopisi hyvin myös esimerkiksi punotut kiilakorkokengät. 

//Loving this blue & white top from Gina Tricot. A very Mediterranean look! In Finland I would pair this top also with some relaxed jeans and espradillos or wedge heels!//

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Reetta

    Oih, miten ihania kuvia! Ja tuo paita on kyllä kaunis!