CATEGORIES
9.3.2015

YESTERDAYS NEWS

My Style

Photos: Hanna @ Strictly Style

ZARA Coat

BECKSÖNDERGAARD Scarf

GINA TRICOT Knitwear

NEVER DENIM Jeans

UGG Boots

CHANEL Bag (Strictly Style Steel)

 

Nyt se on sitten julkista. Siskoni muuttaa pienen perheensä kanssa Los Angelesiin niin nopeasti kuin mahdollista siskoni miehen töiden vuoksi. Olen suunnattoman onnellinen lankoni puolesta tästä hienosta työmahdollisuudesta! Varsinainen unelmien täyttymys monella saralla! Olemme koko perheen voimin kannustaneet häntä ja on mahtava nähdä hänen kovan työnsä tuloksia. Voit lukea siskon muuttouutiset hänen blogistaan täältä.

Oma sydän yrittää selvitä nyt vaan uutisista. Tuntuu todella hurjalta, että paras ystäväni, lankoni ja maailman rakkaimmat siskonpoikani ovat pian aivan toisella puolella maapalloa. Olen äärimmäisen läheinen siskoni kanssa ja kyyneleet valuvat samantien poskia pitkin, kun ajattelen tulevaa ikävää. Ikävän tunne on minulle liiankin tuttu, sillä pikkusiskomme asuu myöskin Losissa! On tarpeeksi vaikeeta, että häntä näkee niin harvoin. Nyt vielä toinen iso osa sydäntäni muuttaa sinne. Mahtavaa tässä tosiaan on se, että nyt pikkusiskoni on siellä päässä auttamassa isosiskomme perheen uuteen alkuun. Hän pääsee nyt myös nauttimaan siskonpoikiemme seurasta yhtä intenssiivisesti kun minä viimeiset kaksi vuotta. Se tuntuu todella, todella hyvältä.

Suurimman osan aikuisiästäni molemmat siskoni ovat olleet ulkomailla, joten tilanne on tuttu. Nyt kun isosiskoni on ollut Suomessa muutaman vuoden ja siihen on taas tottunut, niin uusi lähtö tuntuu kyllä syvällä sisimmässä. Rakastan myös pikkumiehiäni niin paljon, että saa nähdä kauanko kestän, ennen kuin ostan ensimmäiset lentoni Losiin. Onneksi myös oma työni on sellainen, että voin lähteä sinne nopeallakin varoitusajalla.

Tälläisiä uutisia siis! Siskoni jatkaa blogiaan normaaliin tapaansa, mutta varmasti tämä kiireinen muuttoaikataulu ottaa veronsa seuraavien viikkojen aikana. Sisko varmaan kouluttaa pikkusiskostamme kuvaajan Losin puolella ja nyt itselläni on hakusessa uusi luottokuvaaja täällä Suomessa. Kaikki varmasti selviää, mutta juuri nyt koko tilanne tuntuu vielä kovin hurjalta. Mahtava mahdollisuus koko siskoni perheelle ja onneksi nyt molemmat siskoni asuvat sentään samassa paikassa! Ehkä jonain kauniina päivänä asumme vielä kaikki kolme yhdessä jossain. Se aika ei kuitenkaan ole vielä täällä.

Uusia tuulia, palmuja ja aurinkoa luvassa siis Strictly Stylen puolella!!! WUHUU!!

 

//Some big news on my sister blog yesterday. They are moving to Los Angeles, because of my brother-in-laws work! It is a great opportunity and I'm extremely happy for them! My own heart is just trying to cope with the news now. I'm so close with my sister, her husband and my 2 beautiful nephwes. It feels overwhelming to think that soon they are so far away. The good thing about all this is that our little sister lives in Los Angeles too! Now its her time to enjoy our big sisters family. I'm so happy for this.

For most of my adult life both of my sisters have lived abroad, so the situation isn't new to me. Its just been so great to have my big sister and her family so near for the past 2 years. I'm so not ready to let them go. We'll see how long it takes before I book my first flights to L.A. I'm so close with them that I think I can't really handle the distance for long. The good thing is that at least now both my sisters live in the same city! Maybe one day all 3 of us will live at the same place, but that time isn't now.

So get ready for some palmtrees, sunshine and awesome pictures at the Strictly Style blog! Wuhuu!!

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*