CATEGORIES
21.5.2017

BLUE & RED

My Style

Photos by Netta Suikkanen

TOPSHOP Dress / from Zalando HERE*

CHANEL Bag (Second hand)

ADIDAS Shoes

CHANEL Shades

Inspiraatio tähän asuun syntyi Alexan kirjoituksista hänen oltua Milanossa! Miten raikkaalta kirkkaan punainen näyttääkin sinisen kanssa. En olisi ite välttämättä hoksannut tätä komboa kokeilla, mutta toimii kyllä todella hyvin. Tässä asussa oli jotenkin ihanan raikas sekä naisellinen olo. 

Kirkkaan punainen väripilkku on mieletön second hand löytöni Chanel -merkkiin erikoistuneesta facebook-ryhmästä, jonka tein juuri ennen reissuun lähtöä! Onneksi sain laukun tänne jo mukaan. Laukku on vielä ihan uudessa kunnossa ja sen mukana tuli kaikki tarvittavat dokumentit aitoudesta, joten uskalsin tehdä kaupat. Myös laatikko sekä suojapussi tulivat täydellisessä kunnossa laukun mukana, joten voin vielä itsekin jälleenmyydä laukun helpommin jos haluan. Tätä päivää en kyllä vielä näe tulevan. Nyt näen pelkkiä satoja sydän-emojeita, kun katson tätä kaunokaista. 

Roomasta matka jatkui junalla Civitavecchiaan, josta laivamme Celebrity Reflection lähti matkaan! Olemme molemmat Netan kanssa aivan äimänkäkenä tästä koko laivasta ja tuntuu ihan epätodelliselta jakaa tämä kaikki yhdessä. Joudun kyllä pakottamaan itseäni laittamaan kameran ja kännykän aina pois. Ei jotenkin malta olla tallentamatta tätä kaikkea koko ajan. Huomenna blogissa sitten ekat laivakuvat!

*Mainoslinkki / Addlink 

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jenna

  Onko tuo chanel-ryhmä ihan suomalainen? Millä nimellä sen löytää Facebookista? :)

  • Kira Kosonen

   Kyllä! Sellainen kuin Chanel Lovers Finland. Ymmärtääkseni ryhmään pääsee yhden jäsenen suosituksesta, mutta en ole tästä ihan varma. Tästä syystä en mainostanut ryhmää isosti tekstissä, koska on kuitenkin suljettu facebook-ryhmä!

   • Have an Ice Day

    Ryhmä on tosiaan salainen ja sisään pääsee ainoastaan kaverin suosituksesta jolloin osaltaan varmistetaan, että ryhmä pysyy luotettavana ja kaikki pystyvät tekemään ostoksia luottavaisin mielin.

 • Alexa

  Asu ja laukku! ??