CATEGORIES
12.5.2017

ROCK ‘N ROLL

My Style

Photos by Hanna Väyrynen

ACNE Leather jacket

TOMMY HILFIGER Jacket

BERSHKA Top

KAPPAHL Jeans

SARENZA Shoes

SAINT LAURENT Bag

Onpahan ollut viikko! Jotenkin todella paljon kaikkea hälinää ja juoksemista paikasta toiseen. Olen ravaamisen vuoksi istunut monet illat myöhään koneella perushommien ääressä, joten nyt perjantai oli kyllä todella kaivattu kaveri. Istun vielä täällä meidän toimistolla ja myöhään tänäänkin varmasti menee, mutta onneksi viikonlopuksi ei ole sovittu mitään erityisiä menoja. Tosin äitienpäivää pääsemme juhlistamaan kerrankin äitini luo, koska he saapuivat isäpuoleni kanssa Espanjasta Suomeen muutama päivä sitten. Tulivat viettämään "kesää", mutta en ihmettele jos varaavatkin pikaisesti lennot takaisin auringon alle. :D

Tänään on kyllä sellainen fiilis, että pakko päästä töiden jälkeen salille tekemään kunnon hikijumppa, että saa viikon pölyt karistettua niskoilta. Täytyy myöntää, että treenaaminen on ollut kyllä aika vähäistä viime viikkojen aikana, mutta nyt kroppa oikein huutaa sitä. Huomenna vielä vähän hot joogaa ja hyvää ruokaa niin nopeasti se mieli ja kehokin rauhoittuu viikonlopun viettoon. 

Tämä kuvien kokonaisuus oli päällä, kun olin vähän aikaa sitten NRJ:n aamujengin vieraana. Tehtiin silloin hauska Youtube videohaaste (joka tulossa pian) ja sen lisäksi myös pieni podcast haastattelu. Puhuttiin kaikkea bloggaamisesta, muodista ja yleisesti siitä mitä asioita voisi harjoitella/opiskella jos haluaisi vastaavaan ammattiin! Haastattelun voit kuunnella tästä linkistä.

//Crazy week behind and now I'm so ready for the weekend!! Gonna relax got the max.//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*