CATEGORIES
8.5.2017

OMAN TÄTINI INNOITTAMA

My Style

Photos by Hanna Väyrynen

FILIPPA K Shirt

ACNE Knitwear

KAPPAHL Jeans

BALMUIR Scarf

ESPRIT Espradillos

H&M Earrings

SAINT LAURENT Bag

 

Minulle tulee lähes aina rengaskorvakoruista mieleen ranskalainen tätini. Hänen korvissaan on aina roikkunut jonkinlaiset renkaat. Tämä asukokonaisuus muistuttaakin hyvin paljon tätini ihanan rentoa tyyliä ja molemmat siskot sanoivat yhteen ääneen, että näytän ihan Lena-tädiltä, kuin tulin tämä kokonaisuus päälläni ulos huoneestani Alteassa. 

Olen itse aika huono käyttämään isoja koruja tai varsinkin korvakoruja, mutta jotenkin olen nyt viime aikoina innostunut juuri renkaiden käytöstä! Ne tuovat tähänkin asuun heti jotain kivaa ekstraa. Simppeli ja rento asu, jossa oli kiva käppäillä Altean kauniita katuja pitkin eräänä pilvisenä ja viileänä päivänä. Nyt näyttää taas siltä, että täällä Suomessakin kelit ottavat käänteen kylmemmän puolelle, mutta oma katse onkin jo seuraavassa kohteessa, joka häämöttää ensi viikon lopussa! Siellä ei toivottavasti tarvitse villapaitoja käyttää ollenkaan.

Kiitos muuten kaikille kauniista kommenteista meidän sisko videoon! Pitää ehdottomasti tehdä lisää tuollaisia rentoja videoita, jos ne ovat teidän mieleenne. Keskiviikkona ainakin luvassa yksi eniten kysytyin videoni, eli jokapäiväinen arkimeikkini. Se siis tutoriaalin muodossa täällä ylihuomenna. Kivaa alkuviikkoa kaikille!

//This casual style is inspired by my beautiful French aunt Lena. She's been wearing hoop earrings as long as I can remember... They definitely bring something fun to this outfit!//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*