CATEGORIES
4.5.2017

KESÄN TUNTUA

My Style

Photos by Hanna Väyrynen

GINA TRICOT Dress

CHANEL Bag

ESPRIT Espradillos

Tää on nyt taas tätä, että kun puhutaan kesäfiiliksestä, niin räntää tulee ylihuomenna sitten kahta kauheammin, mutta en vaan malta itseäni! Kävin eilen lounaalla rannassa sijaitsevassa kahvila Birgitassa ja siinä terassilla oli tuulensuojassa niin lämmin, että pärjäsin hyvin ilman takkia. Huomiseksi on luvattu vielä +15 asteen lämpötiloja, joka vastaa jo ihan viime viikkoisen Espanjan kelejä. Silti en täällä uskaltaisi ihan vielä hillua tälläinen kesämekko päällä. Huomiselle sattuukin sopivasti kaksi eri terassitapahtumaa, joten onneksi pääsen irtautumaan toimistolta hetkeksi auringon alle myös huomenna.

Päiväni alkaa tänään NRJ:n vierailulla, jossa osallistun NRJ:n aamujengin, Jannen ja Veronican, heittämään Starbox haasteeseen. Jonkinnäköinen Youtube haaste siis luvassa, mutta muuta en tiedä. Veikkaan, että joudun syömään jotain ällöttävää tai sitten minut laitetaan miehen meikattavaksi. Mitä näitä nyt on! Linkkaan haasteen varmasti myös blogiin teidän naurettavaksi.

//This beautiful summer dress was shot in Spain, but I'm definitely feeling the summer vibes here in Helsinki too! It's so sunny and warm all of a sudden. Of course when I say this now, it means it will be snowing all week next week, haha. Let's hope not.//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*