CATEGORIES
28.4.2017

BARDOT TOPS & VINTAGE DENIM

My Style

Photos Hanna Väyrynen

LINDEX Top

LEVI'S 501 Shorts

CELINE Shades

Toinen lempipaitani tällä lomalla on ollut tämä boheemi bardot toppi, joka tuntuu ihanan kevyeltä päällä. Bardot topit tulivat ryminällä katukuvaan viime kesänä, enkä ainakaan itse ole tähän trendiin kyllästynyt vielä yhtään. Mielestäni paljaat olkapäät tai selkä ovat paljon seksikkäämpää, kuin iso kaula-aukko ja lyhyt helmaraja. Plussaa paitamalli saa myös siitä, että esimerkiksi kaupunkilomalla ollessa ei tarvitse huolehtia ikävistä spagettiolkain rusketusrajoista. Parhaimmalta boheemit bardot topit näyttävät mielestäni vaaleiden farkkushortsien parina. 

Nämä Leviksen lempishortsini alkavat olemaan jo niin kuluneet ja löystyneet, että uudet pitäisi hankkia tilalle, vaikka "vintage" onkin juuri se juttu tässä parissa. Kangas on kuitenkin jo niin löystynyt (shortsit varmaan 10v vanhat), että ne näyttävät hyvältä päällä ainoastaan vastapestyinä. Reissuissa ja lomalla farkkushortsien kätevyys on kuitenkin juuri siinä, ettei niitä tartte olla koko ajan pesemässä. Tämä klassinen 501 malli on kuitenkin äärimmäisen suosittu ja siitä johtuen oma kokoni on ainakin tosi vaikeasti saatavilla. Tällä hetkellä päivystän mm. Zalandon kokovahdin avulla, jos kokoani tulisi sinne lisää. Pakko saada uusi pari käsiini vielä ennen kesää!

Nyt täällä on satanut muutaman päivän, joten auringossa hilluminen on ollut ihan nollassa. Tämä on omalla kohdallani ihan hyvä, sillä paloin jostain syystä todella pahasti toissapäivänä. Ehkä aurinkorasva oli vanhentunut tai en lisännyt sitä tarpeeksi, mutta vielä kahdenkin päivän jälkeen naama on ihan tomaattina. Aurinko on siis todella voimakas, vaikka poolilla on ollut jopa aika viileätäkin pelkissä bikineissä. Aurinko ei tuntunut yhtään polttavalta, mutta silloin se kai onkin juuri salakavalin. Täällä onkin nyt läträtty kaiken maailman aloe vera öljyjä ihon rauhoittamiseksi. Kaikki palaneen ihon kotikikat ovat myös todella tervetulleita!

//I'm still loving all bardot tops this season. I think they are super sexy in a cute feminine way. Easiest summer style is to pair a bohemian bardot top with a pair of vintage shorts from Levi's. I've had my pair for over 10 years I think, but the fabric is so loose in this pair now, that I have to buy a new pair before the summer. This classic 501 style is super popular and for this reason my size is always super hard to find... They are always sold out everywhere! Are you also a fan of the classic 501 shorts?//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Petra

    Hei kannattaa vilkasta Asos Marketplace! Siellä oon monesti nähny just noita Leviksen 501 ja vielä aika halvalla :)

    • Kira Kosonen

      Hei kiitos vinkistä!! :)