CATEGORIES
27.4.2017

THE HOLIDAY SHIRT

My Style

Photos by Hanna Väyrynen

LINDEX Shirt

CHANEL Shades

Tulimme tänne Altean talolle sunnuntai-iltana ja sen jälkeen en ole talolta poistunutkaan! Minne sitä lähtemään, kun pojat huolehtivat hyvin ajan kulusta, pooli on suoraan edessä ja äiti tekee varmasti koko kylän parhaat sapuskat. Olemme onneksi saaneet nauttia ihanasta auringon paisteesta melkein koko alkuviikon ajan, mutta nyt sitä vettä onkin sitten luvattu melkein koko loppuloman ajaksi. Pitääpä siis varmaan pukea jotain muutakin päälle, kuin rentoja rantatunikoita ja ylisuuria paitoja. Tämä sama Lindexin paita löytyi molempien minun ja isosiskoni matkalaukusta ja ne päällä olemme täällä enimmäkseen hengailleet ihan samiksina. Kerrankin. 

Nyt myös pikkusiskoni Nelli on täällä meidän kanssamme ja suuntamme varmaan koko konkkaronkan voimin lelu- sekä vaateostoksille kaupunkiin, koska kelit ovat niin kehnot. Pitää toivoa, että myös pikkusiskollemme osuisi edes muutama aurinkoinen päivä täällä, vaikka nyt ennusteet näyttävät huonolta. Kivaa päivää sinne kaikille!

//We came here on Sunday and I literally have not left the building. Been just too cozy chilling by the pool and playing around with my nephews. We've luckily had some really nice weather until now, but today it's raining like crazy and looks like it will be raining most of the week from now on. Guess I have to wear something else than summer tunics and over sized shirts... Not really feeling it because this shirt is pure vacay goals. Love it.//

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Riia

    Olisko sulla linkkiä tähän paitaan? Tai muistatko koska oot ostanut? :)