CATEGORIES
17.4.2017

NELJÄS SUNNUNTAI

My Style

Photos by Netta Suikkanen

Set from Bik Bok

Kovat oli kyllä suunnitelmat tehdä suursiivous, pestä ikkunat ja laittaa kotia kuntoon, mutta pitkäperjantain laiskat tunnelmat jotenkin vain venyivät ja venyivät. Koko loma onkin sitten yhtäkkiä ollut yhtä pitkää sunnuntaita makoillen ja syöden! Perjantaina vietimme pientä peli-iltaa ystäväpariskunnan luona, mutta muuten on tullut pysyttyä täysin kotinurkilla. Eilen sitten vihdoin tuli sellainen fiilis, että kai tässä voisi jotain fiksuakin tehdä loman aikana, joten suunnistin kauppaan ja kuvailin kaikkia uusia reseptejä tänne blogiin. Lemppariksi muodostui syötävä terveellisempi cookie dough keksitaikina (josta ei voi tehdä keksejä :D) ja tästä jengi kyselikin jo paljon Snapchatin puolella! Resepti tähän tulossa siis pian. 

Viimeisen sunnuntain kunniaksi ajattelimme suunnistaa rantaan kahville tai kevyelle lounaalle ja sitten illalla olisi perinteisen pääsiäisdinnerin vuoro isäni luona. Koko kööri taas kasassa siskoja ja siskonpoikia myöten, joten hyvä pieni herätys tästä sunnuntaikoomasta ennen paluuta toimistolle huomenna. Ihan parasta. Toivottavasti teilläkin on ollut yhtä ihana ja rentouttava pääsiäinen, kuin täällä! 

//So this easter holiday turned out to be the longest sunday ever! I've just been chilling at home and eating. Clearly my body needed this, cause now I feel so energized and ready to take on the upcoming week. Actually looking kind of forward to going to the office tomorrow, haha. But first a little bit more eating because we are having our easter family dinner tonight at my dads. This was the only day that the whole gang could come together. It's going to be crazy as usual, but I love it. Hope you guys had a super relaxing and wonderful time too!//

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Lise

  Ihan täydellinen paita! En löytänyt sitä Bikbokin sivuilta, niin osaatko sanoa onko se ostettu jo kauan sitten vai onko jotain tulevaa mallistoa? :)

  • Kira Kosonen

   Moikka! Se on Bik Bokin Balance “sporttivaate” mallistoa! Pitäisi olla juuri näihin aikoihin liikkeissä!

 • Sari

  Onpas ihanan harmoonisen näköisiä kuvia ja kaunis Sinä. Asunnossasi on todella upea ikkuna, kiva kuvauspaikka. Odotan innolla, miten tulet kotisi sisustamaan.

  • Kira Kosonen

   Kiitos!! Innolla itsekin odotan jo lopputulosta :) Hitaasti, mutta varmasti edetään…

 • Iina

  Hyvä että olet osannut relata! Tekee ihan hyvää välillä vaikka (ainakin henk.koht.) se on vaikeaa, jos tietää että on paljon tekemättömiä asioita.
  Ihana asu!
  Kivaa viikkoa ????