CATEGORIES
6.4.2017

CURRENTLY WEARING

My Style

Photos by Netta Suikkanen

ACNE Jacket

TOPSHOP Hoodie

BALMUIR Helsinki scarf (small)

KAPPAHL Jeans

ECCO Shoes

GUCCI Bag

Muutamana päivänä on jo ollut tarpeeksi lämmin nahkatakeille, and I love it! Tämä Acnen nahkatakki on kyllä ollut yksi parhaista vaatesijoituksista, mitä olen koskaan tehnyt. Malli, joka ei koskaan vanhene ja vielä todella aktiivisen käytönkin jälkeen takin nahka ei näytä mitään merkkejä. Jotenkin todella vankkaa matskua.

Jos tämä takki on myös omalla haavelistallasi, niin suosittelen kurkkaamaan Vestiaire Collectiven second hand verkkosivut. Siellä on tämän samaisen mallin lisäksi todella hyvä määrä muitakin Acnen nahkatakkeja myynnissä edullisemmin hinnoin! Itselläni on tästä ko. mallista koko 38, koska halusin käyttää nahkatakkia myös neuleiden sekä huppareiden kanssa. Näin takki saa Suomen sääolosuhteissa huomattavasti pidemmän käyttöajan aina vuodesta. 

Tänään suunnitelmissa on istua koko päivä toimistolla ja hoitaa vähän kaikkia viikon aikana kertyneitä rästihommia. Nyt on myös todella inspiroitunut fiilis tehdä paljon mm. sisustuspostauksia, joten suunnittelen ja hakkaan niitä varmaan iltaan saakka. En olisi kyllä koskaan uskonut, että minusta olisi kuoriutunut näin innostunut sisustaja! Olen herättänyt sitä osa-aluetta kohtaa ihan uudenlaisen rakkauden. Paras fiilis innostua kyllä jostain uudesta jutusta. Toivottavasti tämä kaikki tulee välittymään vielä myös teille. 

//Currently wearing hoodies with my favorite leather jacket. A combo that works every time when the sun comes out here in Helsinki.//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Maria

    Nuo ECCO’n kengät on kyllä makeet! x

    The Chic Pursuit

    • Kira Kosonen

      Ja niin ÄLYTTÖMÄN mukavat!!