CATEGORIES
22.3.2017

VUODEN TYYLIKKÄIN?

My Style

Photos by Julia Toivola

ACNE Jacket

GINA TRICOT Cashmere sweater

H&M Skirt

SARENZA Shoes

CHANEL Bag

CHANEL Shades

 

"Ketä seuraat kun haluat inspiraatiota vaatekaappiin, päivän meikkiin tai vaikka olohuoneen sisustukseen? Vuoden tyylikkäin -kategoriaan etsitään ehdolle tyylitaitureita ja trendsettereitä, jotka tarjoilevat raikkaita ideoita aina rohkeista ratkaisuista klassisiin valintoihin."

 

Tämän jäätävän remonttikaaoksen sekä treenihaasteen jaloissa oli kyllä ihan äärimmäisen ihanaa ja ilahduttavaa saada sähköpostia, että blogini on päässyt ehdolle tämän vuoden Inspiration Blog Awardseihin kategoriaan Vuoden Tyylikkäin! Tästä kiitos kuuluu teille kaikille, ketkä olivat ehdottaneet blogiani kyseiseen kategoriaan. KIITOS KIITOS KIITOS! ♥

Olen työreissuja lukuunottamatta asunut pari kuukautta treenitrikoissa sekä remppahumppareissa, joten täytyy myöntää, että katse kääntyi nopeasti omaan asukokonaisuuteen sähköpostia lukiessani. Tälläkin hetkellä päällä legginsit, jättikokoinen neule sekä naulakossa toimistolla Sorelin kurakengät ja toppatakki. Aika kaukana siis esimerkiksi näiden kuvien tunnelmasta, mutta sopii paremmin postauksen teemaan eikö?

Olipa minulla sitten kurakengät tai korkkarit jalassa, niin jos olen joskus inspiroinut sinua tyylilläni, niin arvostaisin suuresti, jos jaksaisit käydä antamassa äänesi minulle kisassa täällä. Myös siskoni Hanna on ehdolla Vuoden Edelläkävijä -kategoriassa! Wuhuu go sis! 

//Nominated in this years Inspiration Blog Awards as "Most stylish of the year"! Thank you for suggesting my blog to this category. It made me so happy! You can give your vote HERE.//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Have an Ice Day

  Aivan ihana asu, tykkään erityisesti tuosta hameesta. Vaikka tässäkin montaa erilaista materiaalia ja erikoisuutta niin silti asu on yksinkertaisen tyylikäs. Itse en tosta edellisestä asustasi (missä liehulahkeet, punaiset kengät …) tykännyt yhtään, taisi olla ensimmäinen asusi mistä en tykännyt. Siinä vain oli liikaa kaikkea, mutta tämä musta on superpeukku ylöspäin. :)
  Äänestetty !

 • Iina

  Äänestetty!!! Hei sä oot just sellainen tyyppi joka näyttää tyylikkäältä verkkareissakin!
  Hyvä sinä-toivottavasti voitto osuu kohdallesi ???
  Ihanaa viikkoa!