CATEGORIES
16.3.2017

BETWEEN THE LINES

My Style

*Kaupallinen yhteistyö: Ril's

RIL'S Anniina Trousers

RIL'S Sole Knitwear

RIL'S Shoes

CHANEL Bag

En tiedä onko se isänmaallinen värikombo, merellisyys vai serkkujeni "Suomi-talo" Ranskassa, mutta sinivalkoisista raidoista tulee minulle aina todella seesteinen ja kotoisa olo. Niin yksinkertaista, raikasta, mukavaa ja tyylikästä. Näen itseni jo serkkujeni kesäterassilla viinilasi kädessä nauttimassa tuoreita mereneläviä koko rakkaan sukuni kesken. Tämä asu on kuin tehty sinne! Tämä asu on tehty miltei mihin tahansa ihanaan kesäiltaan.

Tämä kokonaisuus on peräisin Ril'sin uudesta Between the lines -kesäkokoelmasta (kaupoissa nyt!) ja tämän merihenkisiä värejä sekä kuoseja sisältävän malliston lisäksi suosittelen ehdottomasti katsastamaan myös Ril'sin uudet kesäkenkätulokkaat! Niin mahtavia ja hyvälaatuisia espradillas -kenkiä sekä sandaaleja. Nämä kuvissa olevat kengät saa myös mustavalkoisena ja ne muistuttavat minun mielestäni todella paljon Chanelin suosittua mallia.

Tänään oli kyllä jo sen verran kevättä rinnassa upean sään vuoksi, että kesä tuntuu olevan ihan kulman takana! Ihan hullua, miten nopeasti alkuvuosi on taittunut kaikkien reissujen ja remonttijuttujen vuoksi. Tuntuu, että vuosi vaihtui vasta pari viikkoa sitten. Noh, en valita. Kesä, olet erittäin tervetullut.

Blogietu

Sanomalla blogini nimen Ril's kassalla, saat -20% alennuksen yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta! Etu on voimassa 23.3. asti.

//There's just something about white and blue stripes that makes me feel so calm and relaxed. The look that never goes out of style. Summer I'm ready for you!//

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iina

  Ohi aiheen-Noi sun kulmakarvat! I.H.A.N.A.T. ❤ Aina ihailen niitä ja näissä kuvissa jotenkin korostui,ainakin mun silmissä.
  Oliko sulla jossain täällä sun sivujen syövereissä joku kulmakarva tutoriaali?!
  Mukavaa viikkoa!

  • Kira Kosonen

   Voi kiitos ihana! Olen tehnyt varmaan useammankin kulmatutoriaalin ja ne löytyvät blogiosastolta Beauty – Makeup ! <3

   • Iina

    Kiitokset!! Löytyi! :)

 • Pinja

  Ihanan kesäinen asu! <3

  • Kira Kosonen

   Kyllä! Tämä päällä liihotellen rentoihin kesäiltoihin :)

 • Aino

  Upea asu, toi Chanel on niin makee *sydänsilmäemoji* – ihana sinä! Ihanaa kuulla kevään tuntua Suomesta kun täällä Ausseissa mennään jo syksyssä!:)

  • Kira Kosonen

   Kiitos!! <3 Ja ooh, Australia on tällä hetkellä top3 reissukohteistani :) Haluan niin paljon vierailla siellä!!!