CATEGORIES
31.3.2017

REMIX TRENDI

My Style

*Kaupallinen yhteistyö: Zalando

GUESS Blazer 

ZALANDO SPORTS Top 

IVYREVEL Leggings 

DR.MARTENS Shoes 

CLUSE Watch 

(all products from Zalando)

CHANEL Bag

Remix! Tämä kuuma trendi mahdollistaa kaikkien eri tyyligenrejen välillä leikkimisen ja pakko sanoa, että rakastan sitä tällä hetkellä enemmän kuin mitään muuta muodin saralla. Koko trendi taisi lähteä kunnolla lentoon siitä, kun joku muotiguru päätti rokata lenkkareita juhlamekkojen parina ja sen jälkeen lenkkarit ovatkin olleet täysin hyväksytyt jalkineet tilaisuudessa, kuin tilaisuudessa. Tämän ilmiön myötä erilaiset sporttivivahteet ovat tulleet vaan enemmän ja enemmän esille eri yhteyksissä ja ainakin omassa tyylissäni tämä trendi näkyy todella vahvasti lähes päivittäin. Rakastan esimerkiksi tässä asussa sitä, että on vaikea sanoa olenko menossa tapaamiseen vai salille. Jakku tuo nimittäin todella skarpin ilmeen muuten sporttiseen lookkiin.

Remix-trendiin kuuluu tyyligenrejen sekoittamisen lisäksi myös edullisten sekä luksusvaatteiden yhdistely. On enemmän cool käyttää jotain vanhaa nuhjuista bändipaitaa Chanel-laukun parina, kuin pukeutua päästä varpaisiin pelkkiin luksusbrändeihin. Myös tämä on todella ominaista omalle tyylilleni. 

Zalando haastatteli minua Remix-trendiin liittyen heidän uuteen Magazine-nimeä kantavaan inspiraatiokanavaan (muotisisältöä, trendejä sekä tyyli-inspiraatiota) ja haastattelussa kerronkin kaikki omat vinkkini tämän trendin haltuun ottamisessa! Vastaan haastattelussa mm. siihen, miten vaatekaappiin saa ripauksen luksusta helpoiten ja edullisesti. Koko haastattelun pääset lukemaan Zalandon Magazine-sivuilta TÄSTÄ.

Olkaa luovia ja leikkisiä! Kesä on kohta täällä. ♥

Photos by Hanna Väyrynen

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*