CATEGORIES
9.3.2017

PURPLE SHADES

My Style

Photos by Julia Toivola

RAYBAN Shades

BERSHKA T-Shirt

ACNE Jacket

RIL'S Jeans

ADIDAS Shoes

SAINT LAURENT Bag

 

Näitä kuvia käsitellessä vilkaisin ikkunasta ulos ja ei kyllä nyt ihan kohtaa tunnelma. Ainakin tällä hetkellä taivaalta sataa taas jotain märkää substanssia, mutta ei tota voi lumeksi tai sateeksi sanoa. Lisää vaan räntää rännän päälle! Onneksi Barcelonassa sai kuitenkin nauttia kuivista kaduista ja uusista valkoisista lenkkareista. Aa, kevät tule jo tännekin.

Aamulla kuvailtiin siskon kaa täällä pikkuhiljaa uudistuneessa asunnossa ja vitsit mikä valo tuleekaan asuntoon uuden lattian myötä, vaikka keli on noin harmaa! Olen niin innoissani siitä, että nyt täällä pystyy kuvailemaan kaikkea niin paljon helpommin. Tulee tekemään varmasti suuren eron blogin sisältöön tulevaisuudessa. Vielä pitää vaan vähän tsempata koko projektin kanssa.

Täytyy kyllä myöntää, että odotan todella hartaasti sitä, että koko remppa sekä Sofian fitness-haaste ovat maalissa. Minulla on koko ajan sellainen olo, että jotain pitäisi olla tekemässä ja on vähän vaikea rentoutua. Onneksi palkinto molemmissa projekteissa on varmasti työnsä arvoinen, joten nyt pitää vaan purra hammasta ja painaa menemään. Kyllä tämä vielä iloksi muuttuu!

//Spring vibes in Barcelona. Helsinki is still in a total off summer zone. No surprise there.//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Katariina

    Ei ole todellista! Juuri Bershkassa kuolasin tuota Metallica paitaa ja oli niin lähellä etten ostanut sitä. Nyt näitä kuvia katsellessa harmittaa etten napannut sitä mukaan :D Ps. Ihanasti olet yhdistänyt paidan :)

    http://lovekatariina.blogspot.fi/

    • Kira Kosonen

      Eikä!!! Ihastuin paitaan heti! :D Kiitos <3