CATEGORIES
2.3.2017

COMFY GREY FOR TRAVELING

My Style

Photos by Julia Toivola

ADIDAS Outfit

ELLOS Jacket

Lento Pariisiin sujui todella nopeasti töitä tehdessä ja tyttöjen kanssa juorutessa. Meitä on kyllä taas niin kiva porukka täällä! Kävimme vaan nopeasti heittämässä tavarat hotellille ja suunnistimme samantien syömään. Menimme Saran ja Annikan suosituksesta yhteen aivan mielettömään paikkaan, josta pakko tehdä vielä oma postaus. En nyt edes väsyneenä muista paikan nimeä, joten palataan siihen vielä.

Myöhäisen lounaan jälkeen kävimme nopeasti kaupoilla ja säntäilimme sateenvarjojen kanssa paikasta toiseen. Täällä tulee vettä tosiaan aivan täysillä, mutta se jotenkin sopii nyt Pariisin tunnelmaan. Voisin viettää tunteja jossain pikku kahvilassa ihaillen vaan sadetta ja pariisilaista elämää. 

Kauppojen jälkeen suunnistimme ekalle illallisella Sarenzan kanssa ja kävimme läpi huomisen päivän ohjelmaa! Nyt saavuimme jo takaisin hotellille ja silmät painivat ihan ennätysvauhtia kiinni, joten bon nuit ja palataan myöhemmin asiaan tuoreilla aivoilla.

//Love this grey set from Adidas. Perfect for comfy traveling! All good here in Paris. The weather is super bad, but the rain somehow fits the mood of the city. Just love it here.//

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • S

  Tuotekuvailuissa tuo huppari on oversize, siispä olisi kiinnostanut mikä koko sinulla siitä on? Kiitos jo ennakkoon!

  • Kira Kosonen

   Moikka! Minulla on siitä oversize M, koska halusin hupparin olevan tosi löysä :)

 • Jenny

  Moi! Aivan ihana koko asu ja voin vaan kuvitella kuinka mukava tolla on matkustaa! Osaatko sanoa, oisko noita reppuja jossain saatavilla ja missä mahollisesti? :)

  • Kira Kosonen

   Moikka Jenny! Koko asu juuri reppua lukuunottamatta on saatavilla nyt Addulta sekä mm. Zalandon valikoimasta! Reppu tulee vasta kesällä ulos ja mm. heinäkuussa Stockmannin valikoimiin myyntiin! :)