CATEGORIES
27.2.2017

PALACIO DE CRISTAL

My Style

Photos by Julia Toivola

FILIPPA K Top

H&M Skirt (PR borrowed)

H&M Earrings

ESPRIT Shoes

Vietimme Elisan ja Julian kanssa yhden vapaa päivän Madridissa ja meidän kaikkien listalla oli nähdä tämä upea Retiro puistossa sijaitseva Palacio de Cristal, eli kristallipalatsi. Koko puisto oli näkemisen arvoinen, mutta tämä rakennus oli kyllä jotain sanoinkuvaamattoman kaunista. Niin täynnä valoa, että olisi tehnyt mieli kuvata siellä tuntikausia! Kuvista luulisi, että olimme palatsissa yksin, mutta oikeasti paikka kuhisi ihmisiä. Pienen kikkailun kautta saatiin kuitenkin nämäkin kuvat toteutettua. 

Huomenna blogissa enemmän tarinaa meidän päivästä Madridista! Tulin juuri kotiin pitkän säätöpäivän sekä salitreenin jälkeen ja olen ihan valmis nostamaan jalat ylös sekä laittamaan SKAM TV-sarjan pyörimään. Kyllä, myös minä jäin sarjaan täysin koukkuun nyt viikonlopun aikana! Ensimmäinen kausi takana ja tänään pääsen sukeltamaan kaikkien hehkuttamaan kakkoskauteen. Maanantain kohokohta.

//One of the most beautiful places I've ever seen, the Crystal Palace at Retiro Park Madrid. If you are ever in Madrid make sure to visit this amazing place!//

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sanna

  Oon kauhulla seurannut päälle vyöryvää kukkaistrendiä, kun se ei millään muotoa tahdo miellyttää omaa silmää.. Mutta, mutta! Aivan ihana tuo hame <3 Tykkään sun tyylistä ihan superisti eli ilmeisesti tässä tarvittiin vain oikea yhdistelmä mieleisen mallin yllä :) Kauniit kuvat ja kylläpä sun ponnari on taas hujahtanut pituutta!

  • Kira Kosonen

   Kiitos! <3 Nyt lähtee ponnarista kyllä senttejä pian :)

 • Sari

  Valtavan hienoja kuvia ja kaunis Sinä. Hienosti yhdistelty pusero,korut ja kampauksesi, noin tuo hame pääsee oikeuksiinsa.

  • Kira Kosonen

   Kiitos!! <3

 • Henni

  Äääää en kestä miten ihana hame sulla on!<3 Onko sitä mahdollista saada jostain? Muistaakseni sulla oli aikaisemminkin joku H&M:n mekko, jossa oli toi sama teksti (PR borrowed), ja sekin oli aivan ihana!

  • Kira Kosonen

   Moikka! Joo nämä ovat tosiaan H&M showroomilta lainattuja kappaleita, jotka ovat tulossa näinä lähiviikkoina/kuukausina myyntiin! Voin sieltä koittaa kalastella tarkempia julkaisuviikkoja :)