CATEGORIES
2.2.2017

ARMY + RAIDAT

My Style

Photos by Hanna Väyrynen

ADIDAS Beanie

H&M Parka

ZARA Army Jacket

ISOLID Knitwear

KAPPAHL Denim

ECKO Shoes

Vitsit tänään on ollut hyvä päivä! Karkki tuli meille heti aamusta ja kuvasimme uudistuneessa keittiössäni kasapäin kaikkia ruokajuttuja. Olen niin haltioissani, siitä miten paljon helpompi täällä on nyt kuvata. Valkoiset pinnat tuovat vaan niin älyttömän paljon lisävaloa. Vaikka ulkona oli pilvistä, eikä meillä ollut mitään lisävaloja, niin silti kuvanlaatu oli tosi hyvää. En malta odottaa, miltä muu asunto tulee näyttämään, kun saadaan kaikki loputkin pinnat valkoiseksi. Kuvaan varmaan kuukauden ajan pelkkiä sisäkuvia!

Ensi viikolla remontti jatkuu vaatekaappien purulla. Vanhat makuuhuoneen kaappini hajoavat käsiin ja nyt niiden on aika lähteä. Sen jälkeen jatketaan taas maalaushommia ja mietitään vähän tätä lattiaa. Taas. Keittiön lattia on tosiaan nyt maalattu laminaatin päälle, mutta en ole kyllä 100% vakuuttunut sen kestävyydestä. Alan sittenkin kallistumaan perinteisen laminaatin/parketin puoleen, vaikka sitä täydellistä ei ole vielä löytynyt. Nyt olisi 2 viikkoa aikaa tehdä päätös ennen kuin uudet vaatekaapit tullaan rakentamaan. Ne on pakko saada uuden lattian päälle, joten kello tikittää.

On tää remontoiminen kyllä raskasta puuhaa, mutta tänään tuli kyllä todistettua, että on se myös sen arvoista. Uusi keittiö on täydellinen! Laitan siitä vielä erikseen kuvia blogiin. 

Tässä taas todella rento tyyli viime viikonlopulta. Olen kyllä laiminlyönyt todella isosti tätä blogin muotipuolta, mutta pakko myöntää, että nyt kaikki kiinnostus on jotenkin kodissa ja treeneissä! Kyllä ne vaatehommat taas syttyy heti, kun nämä muut projektit saadaan eteenpäin. Sillä välin mennään kasuaalisti kaduilla liihotellen. 

//I'm soooo happy about my new white kitchen! Shooted food videos and pics there all day with Karkki today. I was so excited! I'll show the kitchen in a separate post. Just have to edit the photos first. 

Here's a look from last weekend. Super casual like all days lately. Been just so busy with the renovation and training that I honestly haven't had that much interest for clothes and style. Sometimes I guess thats normal right?//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Veera

    Sulla on kyllä ihan uskomattoman cool tyyli! Aina vähän kateellisena luen tätä blogia ja mietin miten jollain voi olla noin hyvä muotisilmä!
    https://byveera.blogspot.fi/

  • Iina

    Näytätpä coolilta! ???
    Äkkiä keittiökuvia kehiin-en malta odottaa!!!