CATEGORIES
26.8.2015

Selfish

My Style

Photos: Karoliina @ Valoon.fi (edit by me)

H&M Swimsuit

 

Itsekäs. Ensimmäisenä mieleen tulee henkilö, joka ajattelee vain itseään eikä välitä muista tai muiden hyvinvoinnista. Henkilö, joka asettaa omat tarpeensa muiden edelle ja menee oman päänsä mukaan. Onko kaikki itsekkyys kuitenkin pahasta vai voisiko se joskus olla jopa ihan tervettä? Koen itse olleeni tänä kuluneena kesänä todella itsekäs. En olemalla välinpitämätön muita kohtaan, vaan asettamalla omat tarpeeni tiettyjen asioiden edelle.

Rakastan sitä mitä teen, mutta on ollut äärimmäisen vaikeaa yrittää kertoa teille missä mennään, kun en sitä itsekkään ole tiennyt. Sen kuitenkin tiesin, että tämä kesä tulisi olemaan jotenkin elämää mullistava ja halusin ottaa siitä kaiken irti. Kun jatkuvasti kulkee kameran takana, unohtaa nähdä ja kokea tietyt asiat niiden ansaitsemalla tavalla. Silloin kun stressaa kauniin hetken taltioimisesta kuvanauhalle, unohtaa nauttia itse hetkestä ja kaikesta siitä mikä tilannetta ympäröi. Äänet, tuoksut ja tunteet... nämä ovat niitä asioita, joista oikeat muistot syntyvät. Valokuvat ovat vain heijastuksia näistä muistoista. Tämä kaikki on täysin verrattavissa myös nykypäivän somemaailmaan ja kännyköiden käyttöön. Monesti olet esimerkiksi itse miettinyt, että tekisi hyvää laittaa puhelin pois ja elää vain hetkessä?

Olen ollut siis tänä kesänä itsekäs ja usemman kerran jättänyt kameran laukkuuni juuri kyseisestä syystä. Olen laittanut silmät kiinni ja kuunnellut ystävieni naurun ääniä, maistanut jäätelöä sen kuvaamisen sijasta, ihaillut auringonlaskua kalliolla ja yrittänyt elää hetkessä kaikesta sydämestäni. Tämä hetki on kuitenkin ainoa mitä meillä oikeasti on. Kaikista näistä muistoista johtuen minulla on jotenkin todella herkkä olo sulkea tämän kesän tarina ja siirtyä syksyn sivuille. En oikeasti osannut koskaan kuvitella, että voisin tällä hetkellä näin hyvin. Itsekkyyteni oli selvästi minulle tarpeen ja toivottavasti se heijastuu pian isona enegiapommina myös täällä blogin puolella.

Olen tekemässä teille postausta parhaista kesämuistoistani ja blogini perinteisestä sisällöstä poiketen, pääosassa ovat tällä kertaa tarinat eivätkä kuvat. Näistä tarinoista sekä muistoista kesäni koostui ja haluan jakaa ne nyt myös teidän kanssanne.

 

//I feel like I've been selfish this past summer. I felt like I really wanted to be present and enjoy the moment for once. When you live behind your camera you easily forget the actual memories your trying to photograph. The sounds, the taste, the feeling... everything becomes less clear when you try to capture it. All you should do is just let the beautiful memory sink in and actually feel it. This past summer was really special for me, because I actually tried my best to just enjoy the moment. I left my camera in my bag so many times, but I don't regret it at all. I made so many beautiful memories that I will cherish in my heart forever.

I'm doing a post about my best summer memories and I know normally my pictures are the ones in the spotlight, but this time I will try and let you in on a different way. Just by telling stories.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*