CATEGORIES
4.9.2015

YEEZY

My Style

 

Photos: Olivia Oras

NLY Trend Dress (HERE) *Mainoslinkki

DIESEL Jacket

H&M Neclace

ADIDAS YEEZY BOOST Shoes *Saatu

 

Sain päättää omasta puvustuksestani Onnenonkija elokuvassa. Ohjeistuksessa oli kuitenkin, että ei kirkkaita värejä, vahvoja printtejä tai koko mustaa. Totesin samantien, että ei ongelmaa. Päälläni harvemmin näkyy koskaan kirkkaita värejä tai printtejä. Mekkopaita ja nahkatakki vyötäröllä on ollut yksi kesän käytetyimmistä asuistani, joten päätin todenmukaisuutta kunnioittaen mennä samalla kokoonpanolla myös valkokankaalle.

Tilaisuuden kunniaksi halusin korkata nämä Adidakselta saamani YEEZY Boost kengät! Kengät ovat aivan todella kiven alla koko maailmassa ja siksi olen hannannut niiden käyttöä. Tällä hetkellä kenkiä saattaa löytää erilaisista huutokaupoista, mutta ei oikein muualta. Näitä kyseisiä Kanye Westin suunnittelemia lenkkareita jonotettiin jenkeissä vuorokausia ennen niiden julkaisupäivää. Ihan hullua mihin koko lenkkarimania on mennyt! Ennen jonotettiin Michael Jacksonin konserttiin samalla tavalla. Nyt pelkät lenkkarit ovat niin miesten kuin naisten itkupotkuraivaireiden kohteena. Hullua.

//This is the look that I wore in the movie we shooted in Turku. I got to style myself so I decided to wear something I've been wearing a lot lately. A simple shirtdress with a leather jacket wrapped around my waist. I also wore my YEEZY Boost shoes for the first time! I got these babies from Adidas and because they are sold out everywhere in the whole world I've been keeping them safe. I think the only place to find these shoes now are on E-bay. Who would have thought that a pair of Kanye West designed sneakers would be such a big deal! I think it's pretty crazy.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*