CATEGORIES
3.1.2017

HELLO 2017

My Style

Photos by Julia Toivola

GUESS Dress / -50% from Zalando HERE*

MTNG Shoes / -40% from Zalando HERE*

ELLOS Beach bag

 

Ihanaa uutta vuotta teille kaikille!!! Toivottavasti vuodenvaihde sujui kaikilla mahtavissa merkeissä. Pahoittelut hetkittäisestä radiohiljaisuudestani. Ehdinkin tässä välissä jo matkustamaan takaisin lumiseen Suomeen näistä Kapkaupungin upeista maisemista!

Minun oli tarkoitus laatia teille pitkällä paluulennollamme kaikki uuden vuoden postaukset valmiiksi, mutta lähtöpäivänä minulle iski tietenkin auringonpistos ja olin aivan pois pelistä koko matkustamisen ajan. Auringonpistos alkoi voimakkaalla huonovointisuudella juuri siinä vaiheessa, kun tehtiin kämpiltä lähtöä ja yltyi sitten kamalaan migreenin tyyliseen olotilaan lentokentällä. Kaikista kamalinta oli kuitenkin pahoinvointi ja idea lentämisestä parin tunnin sisällä. Onneksi minulla oli poikaystäväni ja ystävämme siinä vieressä huolehtimassa kaikista tavaroista. Sen sitä saa kun vikana päivänä lähtee ottamaan kaiken irti auringosta. Hattu olisi ollut varmaan ihan jees. 

Heti kun pääsin koneeseen, niin vedin hupun vaan syvälle silmien eteen ja yritin saada unta. En pystynyt syömään yhtään mitään koko 20h matkustamisen aikana, joka veti voimat muutenkin rankassa etapissa kyllä ihan miinuksen puolelle. Ainoastaan vesi ja mehu maistuivat. Noh, kaikesta selvittiin ja onneksi toisella lennolla Lontoosta Helsinkiin olo oli jo hieman parempi. 

Nyt sitä ollaankin jo tosiaan täällä kotona ja paluu arkeen edessä! Blogissa tunnelma jatkuu kuitenkin vielä erittäin lomatunnelmissa, sillä minulla on NIIN paljon kuvia ja materiaalia reissusta. Kapkaupungin vinkkiviikot siis edessä. Ehkä muutama perinteinen uuden vuoden postauskin vielä tulossa, mutta ei mitään isoja lupauslistoja. En oikein usko uuden vuoden lupauksiin, mutta uskon kyllä uuden vuoden tavoitteisiin ja niitä tälle vuodelle kyllä riittää!

//Happy 2017 everyone!! I'm now back in snowy Finland and trying to get back into the work mode, haha. We had a super lovely time in Cape Town and I can't wait to share all of my photos with you guys.  That place is just too beautiful!//

*Mainoslinkki / Add link

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*