CATEGORIES
30.12.2016

BEACHY BLUE

My Style

Photos by Julia Toivola

ZARA Dress

ELLOS Bag

MTNG Shoes

Lomavaatetus oon koostunut lähes pelkästään rennoista kesämekoista, farkkushortseista ja T-paidoista. Ekoina iltoina oli kuitenkin sen verran viileä kovan tuulen vuoksi, että muutama neulekin on näkynyt päällä, mutta muuten todella kevyellä varustuksella ollaan menty! Nyt helteet ovat tosin jo taas +35 luokkaa, joten mieli tekisi tepastella pelkissä bikineissä koko ajan. 

En pakannut myös lainkaan korkkareita mukaan tyttöjen suosituksesta ja ne olisivatkin olleet täällä ihan turhaan mukana. Kaikki pukeutuvat täällä todella rennosti, eikä ole ollut minkäänlaista tarvetta sellaisella perinteiselle "laittautumiselle" koko loman aikana. Illalla jos ollaan menty syömään, niin olen ehkä laittanut vähän aurinkopuuteria ja ripsiväriä, mutta siihen se valmistautuminen onkin sitten aina jäänyt. Täällä liputetaan kyllä selvästi huolettomuuden puolesta ja sehän passaa minulle oikein hyvin. Varsinkin tälläisessä lomamoodissa. 

Lomamoodi huipentui kyllä tänään viinitiloilla, joka oli ehdottomasti yksi oman lomani kohokohtia! Niin kaunista joka puolella. En malta odottaa, että pääsen näyttämään teille millaista siellä oli. Kone raksuttaa tässä paraikaa noin viitta sataa raakakuvaa koneelle, joten materiaalia pitäisi ainakin riittää. ;)

//Living in these comfy summer dresses here in Cape Town. Today it was like +35 degrees so a light dress or a tunic is basically the only things you CAN wear now, haha. In the evenings in can get a bit chilly so I'm glad I took some of my sweaters with me too. Because of the strong sea wind the weather can also change really quickly, so it's good to have some options always with you.//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*