CATEGORIES
13.12.2016

GREEN PARKA

My Style

Photos by Hanna Väyrynen

H&M Parka

SOFT GOAT  Cashmere Sweater

KAPPAHL Jeans

H&M Shoes

SAINT LAURENT Bag

Tällä viikolla liikun aropupun tavoin ympäri kaupunkia, sillä tänään on tasan viikko siihen, kun lähdemme Kapkaupunkiin joululomaksi ja minulla on miljoona asiaa vielä hoidettavana! Ensisijaisesti minun tulee saada kaikki loppuvuoden tapaamiset hoidettua ja työt suunniteltua siten, että voin ottaa reissussa vähän rennommin kaikkien toimistohommien osalta. Tiedän nimittäin, että aina reissussa tekee kuitenkin mieli päivittää blogia kaikesta ja siksi tulee väkisinkin istuttua koneella. Yritän tässä nyt vaan minimoida kaikki siihen kuluvat tunnit parhaani mukaan. Bloggaajan ammatissa hassuinta ehkä onkin juuri se, että kaikilla lomilla työmotivaatio vasta onkin huipussa, koska mielenkiintoisen sisällön tuottaminen on vaan niin paljon helpompaa! Tai ainakin siihen saakka kunnes wihi alkaa tökkimään. 

Ennen ensi viikkoa pysyttelen kuitenkin visusti vihreän parka takkini uumenissa ja yritän saada vaan tehokkaasti kaikkia hommia hoidettua. Sitten on hyvä fiilis lähteä reissuun, kun kaikki on mallillaan!

//One week to go before Cape Town! I'm so excited. I have so much stuff to do this week, but than I'll be rewarded with some sun and chill time. I'm also super stoked to finally do some proper travel post for the blog! It's been wayyy to long. Until then I'm gonna hide under this green parka and fiercely take care of my enormous to do list.//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Oona

    Hei minkä vuoden mallistoa nuo H&M:n kengät ovat?
    Ihanat!!

    • Kira Kosonen

      nyt loppu vuoden mallistoa!!