CATEGORIES
1.12.2016

SOMETHING SOFT FOR XMAS

My Style

Photos by Hanna Väyrynen

SOFT GOAT Cashmere Sweater HERE

SOFT GOAT Cashmere Pants HERE

 * Yhteistyö: koodilla kiraxsoftgoat -10% kaikista tilauksista

(voimassa 1.-21.12.)

Olen jo monta kertaa aikaisemmin hehkuttanut Soft Goat -merkin mielettömän mukavia ja ihania kasmirneuleita ja -oloasuja. Olen lähestulkoon asunut harmaassa Soft Goatin oloasussani, joten mielelläni lähdin mukaan tälläiseen pieneen yhteistyöhön, jossa saan jakaa teille jouluisen alekoodin heidän verkkokauppaansa! Sivuilta löydät neuleiden ja oloasujen lisäksi myös ihania kasmirhuiveja, -hanskoja, -pipoja sekä kaikkea muuta ihanan pehmoista. Aivan ihana ja ylellinen lahjapaketti vaikka äidille tai siskolle.

Sivuilla on myös todella hyvä valikoima miesten- ja lastentuotteita, joista varsinkin pehmoinen vauvanviltti on vienyt mm. isosiskoni sydämen. Tuotteisiin voi halutessa tilata myös nimikirjaimet jos haluat lahjaan vielä pienen henkilökohtaisen lisän. Erikoispisteet Soft Goat saa myös tuotteiden mukana tulevasta kasmirkammasta ja -hoitoaineesta, joden avulla on äärimmäisen helppo pitää tuotteet kauniina ja hyväkuntoisina vuosikausien ajan. 

Näistä postauksen kuvista tulee muuten täysin mieleen tanskalainen Hygge -ilmiö, josta puhutaan nyt paljon. Hygge on tanskalaisten keksimä "state of mind", joka korostaa sitä, että ihmisten pitää muistaa nautiskella ja rentoutua varsinkin näin pimeän talven aikana. Hyggea on esimerkiksi pörröiset villasukat ja lämmin kuppi teetä sen sijaan, että lähtisi salille rehkimään. Hygge on hyvää oloa ja sitä, että muistaa olla itsellensä myös armollinen. Hyggea on myös esimerkiksi kynttilöiden polttaminen ja lempeät nauruhetket ystävien kanssa sohvan nurkassa.

Rakastan tanskalaisia nyt taas pikkasen enemmän. Aletaan kaikki vaan hyggeilemään lisää!

//I have practically lived in my grey Soft Goat set for the past 6 months, so I was more than happy to share a nice discount code for you guys to their webshop! The code is kiraxsoftgoat and it's valid until the 21th of December. 

The selection has a lot of beautiful cashmere knits and accessories like beanies, gloves and scarves. I specially love these comfy sets to wear at home or when I'm traveling. They also have a lot of amazing stuff for men and kids! My big sister for example is in love with the baby blanket she got fro Soft Goat. You can also monogram the products for a more personal touch.

The one thing that really makes the brand stand out from all the other cashmere companies is that they also give you a really good cashmere comb and a special detergent with the products to help you keep your cashmere pieces looking beautiful for years to come. It's such a good plus!

P.S Don't these photos scream the HYGGE trend that's going strong in Denmark. I must say I love the consept of hygge. It's a state of mind where comfort, happiness and joy comes first. It's staying at home, lighting candles and reading a book instead of going to the gym. I love hygge. I am hygge, haha.//

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sanna Inspired by love

  No hyggeä todellakin! Hygge on niin parasta, pääsin juuri parin päivän Köpiksen visiitillä oikein käsinkosketeltavaan jouluhyggeen. Superihanat ja tunnelmalliset kuvat, noi soft goatit näyttää niin unelman pehmeiltä! Mäkin odotan teiltä molemmilta siskoksilta kovasti sisustuspostauksia! <3 Ihanaa ja tunnelmallista joulunodotusta!

  • Kira Kosonen

   Ensi vuonna niitä tulossa vihdoin isolla kädellä, kun pääsen laittaa kämppää uusiksi!! ;)

 • Jaminamaría

  Hei! Miten nuo koot mahtaa mennä noissa? Vastaavatko ne yleisiä vaatekokoja? En oikein ymmärtänyt tuota mittataulukkoa SG:n sivuilla ‘:)

  • Kira Kosonen

   Vastaa normaaleja vaatekokoja kyllä! Itselläni on näistä yleensä aina S/M riippuen haluanko vaatteen olevan väljä…

 • Sisi

  Olin jotenkin ajatellut parvekkeesi näyttävän erilaiselta. Et vaikuta minusta “gantin tähti sisustajalta”, luulin että sisustus tyylisi on rouheampi. Aasin siltana tästä, toivoisin sisustus postausta kodistasi ja jos et kotiasi esittele niin edes inspiraatio kuvia sisustus tyylistäsi. Kiitos mielenkiintoisesta sivustosta, vaikka kiirettä pukkaa niin lukijana olen ollut ihan ensimmäisestä postauksesta asti ?

  • Kira Kosonen

   Tämä olikin siskoni parveke!!! :D En tosiaan ole itse yhtään “gantin tähti sisustaja” :D, mutta sopi kuvien tunnelmaan hyvin! Ensi vuonna tulossa paljon enemmän sistuspostauksia!

 • Iina / MouMou

  Ihanat kuvat! <3

  http://moumou.fi

  • Kira Kosonen

   Kiitos Iina!! <3 Ihana aamuvalo sattui juuri iskemään parvekkeelle :)