CATEGORIES
28.11.2016

BEIGE POLO KNIT

My Style

Photos by Hanna Väyrynen

SELECTED FEMME Knitwear / from Zalando HERE*

FILIPPA K Jacket

SAMSØE & SAMSØE Leather Pants / from Zalando HERE*

MANAS Boots / from Zalando HERE*

CHANEL Bag

Huomasin vähän aikaa sitten, että vaatekaapistani puuttui eräs todella oleellinen talvivaate, nimittäin pitkä hyvälaatuinen pooloneule! Pitkät muhkeat neuleet ovat ehdottomasti kaltaiseni vilukissan pelastus talvella, joten on todella kummallista, ettei minulta löytynyt niitä ollenkaan pooloversiona. Nyt löysin tämän ihanan herkullisen beigen Selected Femmen pooloneuleen Zalandolta ja se onkin ollut suosikkineuleeni koko viikon ajan. Metsästyksessä on nyt myös pitkä pooloneule harmaan sävyssä.

Eilen oli muuten paras sunnuntai pitkään aikaan! Pitkien yöunien jälkeen starttasimme päivän Imperialilla, jossa teimme Jekun kanssa aluksi HIIT -juoksutreenin ja sitten pienen pilatesjumpan perään. Treenin jälkeen kävimme nappaamassa Julian kyytiin ja suunnistimme Sis.Delin herkulliselle brunssille. Brunssin jälkeen suunnistimme sitten vielä Långvikin kylpylään rentoutumaan, joka oli meidän syntymäpäivälahja Jekulle. Tosin minä ja Julia nautimme tästä varmasti aivan yhtä lailla, kuin itse synttärisankari. 

Monen tunnin saunomisen, kylpemisen ja nauramisen jälkeen tarkoituksena oli syödä vielä illallinen Långvikin ravintolassa, mutta ravintola oli poikkeuksellisesti suljettu, joten suunnistimme takaisin keskustaan. Seuraava vaihtoehto oli syödä Sushibaarissa, mutta se oli niin tupaten täynnä, ettei meillä ollut mitään mahdollisuuksia saada sieltä ruokaa. Sitte kysyimme Jekulta mitä tämä söisi mieluiten jos ei saisi sushia ja vastaus oli Gaijinin porkbunit. Noh, sinne me sit suunnistimmekin meikittöminä ja suihkun raikkaina erittäin ekstempore hengessä!

Ekstemporee hengessä päädyimme porkbunien ohella vetämään myös vielä ihan kunnon kuuden ruokalajin illallisen sitten Gaijinissa. Oli kyllä niin erikoinen, mutta loistava päätös tälle täydelliselle sunnuntaipäivälle. Suosittelen muuten suurella sydämellä testaamaan tätä Gaijinin sunnuntaista maistelumenuta. Menu vaihtuu joka sunnuntai ja se on hieman edullisempi (55€) ja pienempi perinteiseen maistelumenuuseen verrattuna. Ihan loistava oli ainakin eilen! Kiitos tytöt ihan täydellisestä päivästä. <3

//Yesterday was simply perfect. We started out with a sweaty training session at Imperial Health Club with Jekku and than headed out to brunch with Julia. After brunch we drove to Långvik spa and just spent hours laughing in the saunas and the jacuzzis. Had so much fun! 

After the spa we wanted to get something nice and quick to eat, but ended up at Gaijin (top restaurant here in Helsinki) and enjoyed a full six course tasting menu, haha. It was such a random choice, because after all we were all shower fresh and had zero makeup on. Luckily we were all pretty neatly dressed. Well anyway, the best end to a perfect sunday. Thank you girls for a super lovely time!//

*Mainoslinkki / Add link

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sanna/Beauty Box

  Sulla on ollut täydellinen sunnuntai…kuulostaa niin hyvältä. :) Huomaan aina tähän aikaan vuodesta itsekkin, että kaappi kaipaa lisää neuleita. Hakusessa olisi harmaa pitkä neule, mutta ilman poolokaulusta.

  http://www.beautyboxblog.com/

 • meri

  Kyselisin noista nahkahousuist, kun samat harkinnassa. Ovatko säilyttäneet kokonsa käytössä vai löystyvätkö helposti? Mikä koko sulla on?

  • Kira Kosonen

   On säilynyt ihan superhyvin muodossa!! Suositteln kyllä. Parhaat nahkapöksyt, jotka omistan. Itselläni on koko 34 näistä housuista ja olen yleensä aina 34-36 XS-S :)