CATEGORIES
16.11.2016

PURPLE FUR

My Style

Photos by Hanna Väyrynen

J.LINDEBERG Beanie / from Zalando HERE*

KARL LAGERFIELD Jacket / from Zalando (last season)

RAYBAN Shades

BALMUIR Scarf

SOFT GOAT Cashmere Knitwear

TOMMY X GIGI Pants / from Zalando HERE* (-20%)

TOPSHOP Shoes 

SAINT LAURENT Backpack

 

Yksikään takkini ei ole varmaan jakanut niin paljon mielipiteitä, kuin tämä. Osa ystävistäni rakastaa sitä, mutta monissa se herättää aina kummastusta. Minusta takki toimii todella hyvin kokomustien asujen kanssa, mutta muuten se jää kyllä vähemmälle käytölle räväkkyytensä vuoksi. En vaan oikein osaa yhdistellä sitä muiden värien ja kuosien kanssa. Vaatii vielä vähän harjoittelua (ja rohkeutta). Takki on kyllä ihan superlämmin ja siksi varsinkin viime viikon pakkasilla sitä tuli hyödynnettyä useampaankin otteeseen.

Tänään juoksentelen kaupungilla koko päivän tapaamisissa ja illalla olen tosiaan Stockmannilla uudella Lumene-pisteellä klo 16-18 välisenä aikana juttelemassa kauneudenhoidosta ja meikeistä yhdessä ihanan Mariela Sarkiman kanssa. Tulkaahan siis moikkaamaan jos olette tuohon aikaan keskustassa!

//This jacket. You either love it or you hate it, but either way it's one of my warmest winter jackets and I think it's amazing. Specially with all black outfits!//

 

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Onko aito turkis?

  • Kira Kosonen

   Ei ole! Ihan tekokarvaa vaan :)

 • meri

  Kyselisin, mikä tuo Raybanien malli mahtaa olla?

 • Iina

  Upee! Minusta sopii sinulle erittäin hyvin! Ja ei minusta näyttäisi ollenkaan liian “punaiselta” , jos tuohon yhdistäisi viininpunaiset housut. Noshilla oli ainakin jokin aika sitten biker tregginssejä valikoimassa viininpunaisena.
  Hauskaa päivää!