CATEGORIES
25.10.2016

BOYISH

My Style

Photos by Netta Suikkanen

VANS Beanie

TOPSHOP Hoodie

ADIDAS Leggings

ADIDAS Shoes

H&M Bag

Mom's old jacket

Välillä on kiva ammentaa inspiraatiota myös kundien puolelta. Tämä huppari + villakangastakki + pipokombo on ainakin jotain sellaista, jota olen nähnyt nyt useamman kundin päällä. Farkkujen sijaan rikoin klassista kundityyliä sporttilegginsseillä ja -kengillä. Tästä syntyi todella rento asu kaupungille ja salille! Salikassikin on hankittu itseasiassa H&M:n miestenosastolta. Kundien tyyleissä minua vaan aina kiehtoo sellainen tietynlainen vaivattomuus ja rentous. Ei aina tarvitse olla niin vimosen päälle. 

Tänään luvassa toimiston jälkeen olisi pikatreenit ja urheiluhieronta. Olen tosiaan alkanut nyt käymään säännöllisesti myös hyvällä hierojalla 1-2 kertaa kuussa treenien ohella, että kroppa voisi hyvin. Olen huomannut säännöllisen hieronnan vaikuttavan todella positiivisesti kehon toimintaan, energiatasoon, aineenvahduntaan ja myös ulkonäköön. Nesteet kiertää ja iho näyttää kimmoisemmalta! Luvassa on tosiaan kunnon hermopäiden painelua, lihasten muljauttelua ja avaamista. Viimeksi taisin jopa vähän huutaa, kun hieroja avasi jumejani, joten mistään erityisen rentouttavasta kokemuksesta ei ole kysymys. Fiilis hoidon jälkeen kuitenkin aina täys kymppi. 

//I like stealing style ideas from the boys. This beanie + hoodie + jacket look is one of them. I see it all the time on guys so I wanted to try it out myself. I was heading to the gym, so I just paired some sports leggings and shoes with the look. Also the gym bag is actually from the H&M men's side, haha. Very boyish.//

 

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Riikka

  Kira sun tyyli on inspiroiva ja simppeli, kiitos siitä! Yksi mahtava ja toivottu lisäys blogiisi olisi hakusanalla etsiminen. Yritän nytkin löytää kaikkia sun matkustus aiheisia postauksia esim. lentovaatetuksesta ja matkalle mukaan otettavasta kosmetiikasta, mutta helpompi tapa olisi kiva. Mukavaa talven alkua!

  • Kira Kosonen

   Sellainen toiminta on täällä! Ainkain otsikkohaku toimii todella hyvin tosta hausta!

 • P

  Nää tälläset rennommat asut on sun asuista aina ihan lemppareita! Tästäkin tykkään superisti <3

  • Kira Kosonen

   Joskus vaan ne simppelit ratkaisut on niitä parhaimpia!