CATEGORIES
16.10.2016

1 YEAR ON MY OWN

My Style

Photos Karoliina Jääskeläinen / Valoon

TOPSHOP Jacket 

SOFT GOAT Cashmere Knitwear

EVEN&ODD Skirt

STEVE MADDEN Shoes 

 

Tasan vuosi on kulunut nyt siitä, kun lähdin ihanan ELLE-lehden turvallisesta kodista ja lähdin levittämään omia siipiäni yrittäjänä! Vuosi! Miten ihmeessä aika on kulunut näin nopeasti? 

Tämä vuosi on ollut kyllä urani kannalta ihan mieletön ja olen päässyt tekemään niin upeita projekteja, että ihan tippa tulee silmään, kun mietin asiaa kunnolla. Itsenäisyys bloggaajana on kyllä avannut minulle niin paljon uusia ovia, että pelkästään sen takia en ole kyllä hetkeäkään katunut päätöstäni olla täysin omillani. On ollut todella vapauttavaa päättää asioista ihan itse, mutta tottakai se on tuonut myös ihan valtavan määrän uudenlaista vastuuta mukanaan. Ei ole ketään, keneen nojata jos asiat menevät pieleen. Se on todella pelottava, mutta samalla vahvistava tunne.

Koen, että olen kyllä aikuistunut ihan hurjasti tämän kuluneen vuoden aikana. En esimerkiksi koskaan ajatellut, että tekisin vielä omaa myyntiäni, laskisin budjetteja, hoitaisin laskutusta ja raapisin päätä kirjanpitäjäni kanssa joka kuukausi. Oli niin paljon helpompaa saada palkka tilille automaattisesti joka kuukausi ilman tätä kaikkea, haha. Sitä on kyllä välillä vähän ikävä.

Ikävä on välillä myös tietynlaista kommunikointia perinteisessä työyhteisössä. Palaute on esimerkiksi asia, joka on kaikkien työnlaadun kannalta ihan äärimmäisen tärkeä elementti ja sen merkitys unohdetaan aivan liian usein. Siksi huomaankin suhtautuvani teihin lukijoihin omana esimiehenäni, koska juuri teidän palaute ja kommentit on minulle nyt äärimmäisen tärkeätä kaiken työni kannalta. Tulee sieltä sitten ruusuja tai risuja, niin juuri teidän kommenttien avulla pystyn aina jotenkin vähän hengittämään helpommin tai tarvittaessa potkimaan itseäni persuksille. Kiitos siis siitä, että muodostatte tämän yhteisön kanssani. 

Minusta jotenkin myös tuntuu, että tämä kulunut vuosi on osittain mennyt vähän uuden työ- ja elämänrytmin löytämisessä ja vasta nyt asiat alkavat sujumaan enemmän itsestään. On jotenkin ihana huomata, että koko ajan menee vähemmän ja vähemmän energiaa siihen uuden oppimiseen. Se vapauttaa nimittäin minulle niin paljon enemmän energiaa olla luova, joka on kuitenkin oman työni tärkein elementti. Sairaan hyvät fiilikset siis tulevasta! Jotenkin sellainen kutina, että tulevasta vuodesta tulee paras blogivuoteni koskaan, nyt kun asiat ovat jotenkin niin mallillaan. Toivottavasti pysytte vielä tässä hullussa matkassa mukana. Ihanaa sunnuntaita! <3

//1 year ago today I launched this site and left the safe environment of the amazing ELLE magazine! I can't believe the year has gone by so fast. I feel like I had so much new stuff to learn this past year and now it's finally starting to feel more and more easy with everything. It makes me feel so good. It really gives me so much more energy to be creative, when I'm not stressing about basic work stuff like my sites coding, sales, billing and all the other stuff that goes into running your own business. I feel like I'm finally on top of everything and thats why I have super high hopes for the next year! I'm feeling super good about everything now and I truly hope you stay along for the ride. Have a happy sunday! <3//

20 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mira

  Mun mielestä sun blogissa on aina todella kauniita ja upeita, selvästi myös tarkkaan harkittuja kuvia. Juuri näiden kauniiden ja insporoivien kuvien vuoksi olenkin blogiasi seurannut, aivan ensimmäisestä postauksesta lähtien :) Toivoisin kuitenkin hieman “syvyyttä” myös näiden Fashion-puolen postausten teksteihin. Välillä tekstit tuntuvat hieman laimeilta ja etäisiltä kauniiden kuvien rinnalla. En osaa sen konkreettisemmin sanoa, mutta jotenkin vaan jää välillä sellainen vähän “kolkko” fiilis kauniiden kuvien jälkeen lukea tekstiäsi. Olisi kiva lukea jotain hassuja tarinoita tai muuta hyvin arkista höpötystä.

  • Kira Kosonen

   Kiitos Mira palautteestasi! Tiedän, että kirjoituspuoli on minulla heikoin. En jotenkin vaan osaa kertoa hauskoja tarinoita (vaikka niitä sattuisi joka päivä) ja olen todella huono kertomaan sellaist arkisia “tein tänään tätä” tyyppistä tarinaa :D Tuntuu jotenkin liian päiväkirjamaiselta minulle :/ Pitää yrittää keksiä joku välimuoto kirjoittamiseen!

 • Mirkku

  Hei! Seuraan sinun ja siskosi blogeja upeiden kuvien vuoksi,näette paljon vaivaa kuvien suhteen. Kiitos siitä teille! Ja paljon onnea sinulle vuodestasi! Ps. Mistä tuon ihanan takin voi ostaa?

  • Kira Kosonen

   Kiitos Mirkku!! Takki on hankittu Zalandolta jo reilu puoli vuotta sitten ja yritin etsiä nyt valikoimasta, mutta en enää löytänyt :((

 • Jade

  Paljon onnea ja ihana on blogisi! Upeat kuvat ja värit, minäkin kysyisin mistä näin upean kuvauspaikan olette löytäneet?

  • Kira Kosonen

   Kiiiiitos! Tapiolan keskustasta löytyi tien varresta nämä isot kukkapuskat <3

 • paulii

  Paljon onnea! ? Kiitos kauniista ja inspiroivasta blogista. Hymyilytti kommenttisi palautteen saamisesta perinteisessä työyhteisössä, omien kokemusteni mukaan suomessa ei palautetta saa pomosta irti, ei sitten missään firmassa. Onneksi oma itsevarmuus työntekijänä on kasvanut sellaiseksi, etten osaa enää palautetta ylemmältä taholta kaivata. Omien alaisten palaute tosin onkin sata kertaa arvokkaampaa kuin omien esimiesten. ?

  • Kira Kosonen

   Onko asiat oikeasti näin huonosti?? Itse muistan saaneeni paljonkin palautetta, mutta minulla onkin ollut aina tuuria esimiesten kanssa (yhtä poikkeusta lukuunottamatta). Palaute on kyllä todella tärkeää ja ihanaa jos saat sitä kuitenkin omilta alaisilta!!

 • Haidi

  Siis musta se oli vielä ihan vähän aikaa sitten kun ihastelin sun uusia sivuja! Äkkiä se aika vaan tuntuu katoavan :) blogisi on yksi lemppareitani upeiden kuvien ja tekstien vuoksi. Jaksaa aina innolla tulla katselemaan uusia postauksia ja etsiä insoiraatiota, vaikka oma tyylini eroaakin melkoisesti sinun tyylistä :D onnea yrittäjyyden vuosipäivänä <3

  • Kira Kosonen

   No sanos muuta :D Olisi muuten sairaan hauska nähdä lukijoideni tyyliä! Tästäpä idea…. Luuletko, että te lukijat suostuisitte lähettämään minulle OMIA tyylikuviani, jotka voisin julkaista blogissa?? Olisi niin super mielenkiintoista!

   • Haidi

    Voisin veikata, että varmastikkin löytyisi lukijoita, jotka olisi valmiit omia kuviaan lähettämään :) olisipas hauska nähdäkkin minkätyylisiä lukijoita sulla on!

    • Kira Kosonen

     Luuletko!! Pitää ehdottaa tätä nyt ihan tosissaan!

 • Minna

  Nää kuvat!!!!!!!!! Sydänsilmäemoji x 100. Ei mulla muuta.

  • Kira Kosonen

   Sydänemoji x 100 kuule sinne!! <3

  • Iina

   Sanos muuta! Upea malli ja todella taitava kuvaaja! Täydellinen combo??

   • Kira Kosonen

    Ihana oot Iina <3

 • kiki

  Wau mistä olette löytäneet tuollaisen kuvauspaikan! Mielettömän kauniita kukkia!

  • Kira Kosonen

   Tapiolan keskustasta!!! Tosin en tiedä ovatko kukat tippuneet jo pois tässä kylmässä…. :/

 • Iina

  Paljon Onnea!!! Vuosi on kyllä mennyt nopeasti! Juuri vaihdoksen aikoihin aloin sinua seuraamaan ja täytyy sanoa että aion seurata jatkossakin ?
  Osaat kirjoittaa monipuolisesti eri aiheista vaikka muotiblogi pääasiassa onkin! Oon saanu tosi paljon inspiraatiota pukeutumiseen ja myös kivoja hyvinvointi ja ruokavinkkejä!
  Tosi mahtavaa kun jaksat tehdä tätä työtä! Mun vakkarilukemista aina kotiäidin tauolla eli kuopuksen päikkäriaikaan?
  Oot mahtava! Kiitos??

  • Kira Kosonen

   Apua jotenkin tuntuu, että olisit ollut aina mukana kun kommentoit aina niin ihanan aktiivisesti! <3 <3 <3