CATEGORIES
14.10.2016

DIESEL BLACK

My Style

Photos Karoliina Jääskeläinen / Valoon

DIESEL L-SKI Jacket 

DIESEL Jeans

TOPSHOP Shoes

SOFT GOAT Cashmere Knitwear

CHANEL Bag

Tässä nyt takki, josta puhuin aiemmin! Takissa on aika samanlainen malli, kun Gina Tricotin Maddy -takissa, mutta isoimman eron huomaa, kun takin vetää päälle. Aito lampaankarva ja mokka tuntuvat niin lämpimältä päällä, että minulle tuli ihan kuuma tätä kuvatessa! Tällä takilla pärjäisin talven yli, kun taas Gina Tricotin versio on loistava syksyn ja kevään välikuukausina. Joka tapauksessa tässä on loistava esimerkki siitä, miten voi säästää tai panostaa tietyn takkihimotuksen suhteen. 

Tänään illalla on luvassa The Blog Awards Finland -gaala ja suuntaankin pian Sandran kanssa H&M:n Showroomille pienille etkoille. Saatiin Sandran kanssa mahdollisuus valita asut gaalaan H&M:n vanhojen mallistojen arkistoista ja voin kertoa, että ei ollut helppo valinta! Tästä johtuen arkistoista valikoitui myös tyyli ensi viikon ELLE gaalaa varten... 

Nyt kuitenkin äkkiä vikat työhommat pakettiin ja hiusten kuivaus ennen meidän laittautumishetkeä Hennesillä. Tulee varmasti superkiva ilta! Ihana nähdä ainakin kaikki kolleegat ja yhteistyökumppanit kerralla. 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

//This jacket from DIESEL is the dream. <3//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*