CATEGORIES
9.10.2016

COZY GREY

My Style

Photos by Karoliina Jääskeläinen / Valoon

DIESEL Hoodie jacket

LIDL Cashmere Knitwear

SAMSØE & SAMSØE Leather pants

ADIDAS Shoes

CHANEL Bag

Tänä viikonloppuna fiilis on ollut yhtä pehmeää hattaraa aivan kuten nämä kuvatkin. Siskoni nimittäin synnytti vihdoin kolmannen pikkupoikansa maailmaan ja viikonloppu on sujunut erittäin vauvantuoksuisissa tunnelmissa! Niin ihanaa, että tyyppi on nyt täällä. Kolmas siskonpoikani! <3

Eilinen päivä menikin auttaessa siskoa ja hänen perhettään aloilleen asettumisessa uuden tulokkaan kanssa. Vähän kotiruokaa koko poppoolle ja uusien innokkaiden isoveljien kanssa leikkimistä. Siitä se nyt alkaa, siskon perhe-elämä kolmen lapsen kanssa. Herregyyd. Hyvä kun saa edes itsensä ulos ovesta aamulla! 

Tänään päivä on kulunut kunnon TV-sarjamaratonin parissa ja havahduin ihan yhtäkkiä ulkona olevan jo pimeetä ja kellon olevan näin paljon. Olin ajatellut koko ajan lähteväni vielä lenkille, mutta äsh. Tänä viikonloppuna on kuitenkin tullut jo treenattua, niin ihan sama. Huomenna sitten jaksaa taas, kun on levännyt kunnolla. Toivottavasti teilläkin on ollut ihana viikonloppu!

//This weekend was spent admiring my sisters newborn baby boy! <3 I'm so happy he's finally here. My third nephew. Feeling so good and happy that everything went well and that my sister is now home with her entire family. Safe and sound.//

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • S - beauty of life

  Kira, mistä toi ihana Dieselin takki on?

  • Kira Kosonen

   Se on Dieselin sample tämän syksyn mallistosta! Pitäisi löytyä liikkeistä ja nettikaupasta kyllä jo?

 • Rii

  Onnea tädille! Susta on varmasti ollut paljon apua leikittäjänä ja ruuanlaittajana!:) kiitti vielä kanasalden reseptistä, testiin menee!

 • SunnySiouthUSA

  Congrats to you sis! Love her blog too.

  • Kira Kosonen

   Oooooh thank you so much!! <3 May I ask how have you found my/my sister's blogs?

 • Henna

  huh sinä se vaan näytät aina niin mielettömän kauniilta! ja aivan ihana tyyli, tykkään! :)

  • Kira Kosonen

   Ihanasti sanottu Henna, kiitos! Viime aikoina “less is more” ideologia pukeutumisessa on ollut hyödyksi ;)

 • sanna / Inspired by love

  En kestä että Lidl alkaa olemaan mukana näissä muotigurujen postauksissa! Tavallaan aika hienoa! :D Ostin kanssa sieltä tennarit yks päivä.

  • Kira Kosonen

   No sanoppa muuta!! Tämä cashmere neule on ihan mieletön! Se on Lidl:n sample/Pr kappaleita ja olisin kyllä itse hakenut sieltä pinon vastaavia neuleita jos olisin ehtinyt ennen kuin ne loppuunmyytiin :( Ei kyllä ihme jos puseron hinta oli 59€.