CATEGORIES
7.10.2016

FRIYAY

My Style

Photos by Karoliina Jääskeläinen / Valoon

 

SOFT GOAT Cashmere Knitwear

DIESEL Jeans

ADIDAS Shoes

SAINT LAURENT Backapack

PRADA Shades (borrowed from Karkki)

Mom's old jacket

 

A että. Aurinko paistaa, fiilis on korkealla ja viikonloppu edessä! Minulla on ollut viime aikoina todella hyvä treenimode päällä, joten ajattelin tämänkin viikonlopun pyhittää urheilulle, levolle, hyvälle ruoalle sekä kotona olemiselle. Yksi asia tulee viemään ainakin useita tunteja tulevasta viikonlopusta ja se on Jaren uusi Musta Lammas elämänkertakirja. Sain kirjan käsiini keskiviikkona ja olen nyt kahtena iltana putkeen mennyt nukkumaan aivan liian myöhään, koska en ole malttanut laskea kirjaa käsistäni. Nyt viikonloppuna on onneksi rutkasti aikaa istua sen parissa ja nukkua myöhään jos se pääsee minua taas valvottamaan. Suosittelen suurella sydämellä nappamaan teoksen omalla yöpöydällesi. 

Jos muuten sinullakin on "freessi viikonloppu" edessä, niin käy kurkkaamassa blogin lifestyle puolelta uusin ruokavideoni! Siellä vinkkiä, miten kanan voi maustaa ihan uudella tavalla perinteistä kanasalaattia varten. Itse maustan kanat tällä tavalla myös esimerkiksi couscousin tai vihannesten lisukkeeksi.

Nyt vielä toinen kuppi kahvia naamaan, työmode päälle ja illalla treenaamaan. Ihanaa viikonloppua kaikille!

//Friyay, wuhuu! I've been having a really good training mode on now, so I don't want to mess it all up with any partying. That's why I'm just going to keep it really fresh this weekend, exercise, make good food and get some rest! I'm also super addicted to Jare's new book Musta lammas (Black Sheep) and I think reading it will take most of my hours during the next few days. So a super chill plan here. How about you guys? Any big plans for the weekend?//

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • P

  Super kiva ja yksinkertainen asu! Hahah tuntuu että “joudun” kommentoimaan kaikkiin asupostauksiin, mutta sun asut on vaan lähiaikoina ollut niin kivoja <3

  • Kira Kosonen

   Siis niin ihanaa, että jaksat kommentoida <3 Se merkitsee niin paljon omalle motivaatiolle!!

 • Iina

  Super hyvät kuvat! Ja noi aurinkolasit on vaan niin upeet. Sopii tosi hyvin Karkille mutta näköjään sullekin? Itsekin mietin että pitäisköhän se Jaren kirja hommata jostakin.. Täytyypä kurkata olisko padille ladattavaa versiota saatavilla. Ihanaa perjantaita ja lämpimiä ajatuksia tuuliseen viikonloppuun!!!