CATEGORIES
3.10.2016

KNITS AND BOOTS

My Style

Photos by Hanna Väyrynen

ZARA Knitwear

BALMUIR Scarf

GINA TRICOT Pants

ECCO Shoes (gifted)

CHANEL Bag

Nämä aurinkoiset syyspäivät ovat ihan lempiaikaani pukeutua! Nyt kun ei tarvitse vielä paksua toppatakkia, niin voi kääriytyä muhkeimpiin ja isoimpiin neuleisiin, joita kaapista löytyy. Takkien kanssa, kun isot paksut neuleet ovat välillä vähän ahdistavia, niin nyt niitä saa kyllä tuuletella! Tykkään todella paljon tässä asussa sen pehmoisesta ja syksyisestä vibasta, sekä saappaiden tuomasta lisämausteesta oranssin parina.

Sain kengät testiin Eccolta ja pakko sanoa, että olen todella positiivisesti yllättynyt, miten paljon Ecco on nostanut rimaansa kenkämaailmassa. Trendikkyyden lisäksi ovat nämä kyseiset bootsit ihan älyttömän mukavat, koska niiden sisään on rakennettu muutama geelityyny. Juuri sellaiset, joiden mukavuuteen ihastuin Schollin erillisissä pohjallisissa. Sisäänrakennetut geelityynyt pitävät kyllä huolen siitä, että jalat jaksavat pitkänkin päivän läpi. Iso peukku!

//These sunny fall days are definitely my favorite, when it comes to dressing up! I just love huge oversized knits, but during the summer they are too hot and in the winter time they can be a bit uncomfortable with jackets. Now it's the perfect time to wear them alone! Just love this cozy look.

Also love these new boots I got from Ecco! They are super trendy, but the fact that impressed me the most was how comfortable they are. They have build in gel cushions inside, that ease the pressure of the feet. So easy to walk all day with these bad boys. Big thumbs up!//

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ansku

  Pirskule. Aiheutit mulle oranssin neuleen himon. Näyttää todella hyvältä.

  • Kira Kosonen

   Minuakin väri alkoi himottaa ihan yhtäkkiä!!

 • Salla

  Ai että on herkku väripari tuo oranssi ja harmaa! Minäkin olen seurannut Eccon nykyistä kehitystä mielenkiinnolla. Täytyykin tsekata miltä mallisto tänä syksynä näyttää :)

  • Kira Kosonen

   joo jotenkin mustakin toimii kivasti! :)