CATEGORIES
14.9.2016

LACE LAYERS

My Style

Photos Julia Toivola

DIESEL Jacket

TOPSHOP Green dress

ZARA Black lace dress

ADIDAS Shoes

SAINT LAURENT Backpack

Miten ihanaa, että Köpiksen aurinkoinen hellekeli saapui nyt myös tänne stadiin! Tuntuu ihan siltä, kuin oltaisiin takas toukokuussa ja kesän ensimmäiset lämpimät päivät olisivat täällä. Se tunne, kun voi ekaa kertaa pitkästä aikaa istua terassilla ilman takkia ja tulee melkein kuuma! Mutta silti ollaan syksyssä, outoa. Tälläinen syyskeli on ihan kulta-aikaa pukeutumiselle, kun voi leikitellä kerrosten kanssa. Villaneuleita ja bootseja ei vielä tarvitse, mutta kaikennäköisiä muita kerroksia on tässä tullut kyllä kokeiltua. Tämä Zaran läpinäkyvä pitsimekko on ollut yksi suosikkivaate kuluneena kesänä ja nyt myös tässä syksyn tienoilla. Se on kiva heittää erilaisten mekkojen päälle tai yhdistää vaikka isojen neuleiden kanssa. Esimerkiksi tämä sama tyyli, mutta nahkatakin tilalle neulepaita ja lenkkareiden tilalle nilkkurit olisi todella toimiva kombo!

Huomenna on itseasiassa taas aika lähteä Kööpenhaminaan erääseen työtilaisuuteen ja toivon todella siellä olevan vielä yhtä lämpinät kelit kuin viime viikonloppuna. Taas todella pikainen yhden yön reissu tiedossa, mutta mikäs siinä kuin lempikaupunki taas kyseessä. Kööpenhamina on kyllä ehdottomasti sellainen paikka, jossa näkisin asuvani jos joskus pitäisi muuttaa pois Suomesta. Tällä hetkellä ravaan siellä niin paljon, että se alkaa tuntua jo ihan todella tutulta kotikaupungilta!

//Just loving the warm weather we're having in Helsinki at the moment! It feels like summer all over again. This is the perfect fall weather for layering and thats why this lace dress has been in pretty active use. It just gives something cool and extra to different outfits without being to heavy to wear.//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Have an Ice Day

    Voi kuinka kiva yhdistelmä, vaikka itse en tällaisena vanhana täti-ihmisenä voisikaan käyttää.

    • Kira Kosonen

      Haha ihana! <3