CATEGORIES
7.9.2016

DAT DENIM

My Style

Photos Janita Autio (edit by me)

*Yhteistyössä KappAhl

KAPPAHL Reagon Jeans HERE

ACNE Sweater

GIGI X TOMMY HILFIGER Shoes (borrowed)

ELLOS Bag (borrowed)

Minulla on todella iso viha-rakkaussuhde farkkuihin. Ne ovat lähes ainoa vaatekappale, joka antaa minulle edes jonkinlaista muotoa takamukseeni (jep se on pieni), mutta minusta on tullut niin mukavuudenhaluinen, että päälle valikoituu silti lähes poikkeuksetta epäimartelevammat (ah niin mukavat) treenitrikoot tai jotain vastaavaa. Yksinkertaisesti vihaan istua toimistolla housuissa, jotka kiristää ja puristaa. Kesällä on ollut hyvä verhoutua hameisiin ja shortseihin, mutta nyt housukautta ei voi enää oikein pakoilla. 

Sain etsiä KappAhlin Love my denim -kampanjan myötä itselleni farkut, joita oikeasti rakastaisin. Pääsin testaamaan eri farkkumalleja Marsaanan PR-toimistolle ja mukavuuspäissäni sivuutin taas heti kaikki matalavyötäroiset sekä "oikeaa denimiä" olevat farkut. Löysinkin sitten nopeasti KappAhlin Feminine Collection -puolelta nämä pehmeät, muotoilevat sekä sairaan hyvin istuvat Reagon farkut, jotka menevät mukavuusasteeltaan ihan leggingsseistä, olemalla kuitenkin ihan oikeat housut. Aah. Pakko kyllä hankkia nämä samat housut myös mustana.

Minusta tuntuu, että seuraavien kuukausien univormuni koostuu todella pitkälti tämänkaltaisista supermukavista housuista, jättineuleista ja erilaisista syystakeista. Pitääkin muuten alkaa järjestelemään syystakkeja taas esille! Olisko teillä muuten kiinnostusta jollekkin syystakki/ostosvinkki -postaukselle?

//I have a big love-hate relationship when it comes to denim jeans. They are the only thing that makes my (very small) butt pop out in any way, but most of the time I still go for the more comfy gym tights or something like that. I actually wore another pair of jeans a few days ago and my boyfriend said that I looked weird before he realized I was wearing jeans, haha. Clearly have to step up my denim game now!

Luckily I got the chance to find myself a pair of jeans that I actually love due to the KappAhl Love My Denim campaign. I went to Marsaana PR office to test some jeans out and O G these Reagon jeans fit me just perfect! They are so stretchy and comfy that they would definitely pass ass leggings when it comes to comfort. They are also built to give you shape so my little butt gets a small lift too. Just had to order these also in black from their webshop. This is the type of denim I love.

My everyday uniform for the fall will most likely be these type of comfy jeans, over sized knits and cool fall jackets. Sometimes the basics are simply the best.//

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • anne

  Pakko saada molemmat :D Toi pusero ja housut :D Just sopivat mullekin :D

 • P

  Vähänkö siistejä kuvia! Toi neule näyttää ihanalta ja sun hiukset on vaan niiin upeet <3

  • Kira Kosonen

   Kiitos ihana! <3 Toi neule on uusin hankintani farkkujen ohella ja AAH niin täydellinen!

 • Sari

  Moi!
  Joo,syystakki postausta!! Oon jo itse alkanut etsimään mahdollisia takki ehdokkaita syksyyn ja talveen,mutta malleja on niin moneen lähtöön että vaikeaa päättää!

  • Kira Kosonen

   Jeees tulossa!! :)

 • Kissis

  Kokoasia aina kiinnostaa, jos nettitilaamista miettii, eli mikäköhän koko sulla on näissä farkuissa? :) Hyvännäköset byysat!

  • Kira Kosonen

   ÄSH!! Pitikin tämä kirjoittaa! Mulla koko 36 näistä housuista, olen n.168cm pitkä ja normikokoni vaatteissa S ja housuissa tuumat 27/32 :)

 • Kukkis

  Moi! En ole vuosiin käynyt KappAhlissa, mutta tämän postauksen farkut alkoi sen verran paljon kiinnostaa että nyt täytyy kyllä piipahtaa siellä. Minäkään en viihdy kiristävissä farkuissa ja aina välttelen loppuun saakka farkkuostoksille menoa.. se on jotenkin niin ahdistavaa ;) Ehkäpä näistä löytyisi minullekin ne tuikitarpeelliset syksyn luottofarkut. mukavaa syksyn alkua!

  • Kira Kosonen

   Pakko sanoa, että en ole minäkään! Asiaan tuli nyt kyllä muutos, joten todella toimiva kampanja ihan henkilökohtaisella tasolla :D