CATEGORIES
28.8.2016

SUEDE SHIRT

My Style

Photos by Kriselda Mustonen

*Yhteistyössä Ril's / In collaboration with Ril's

RIL'S Gita Shirt

RIL'S Ada Pants

RIL'S Miia Scarf

ZARA Shoes

CHANEL Bag

 

Syksyn hiipiessä kohti tekee mieli taas kaivaa kaapista esille kaikki "talviset" materiaalit. Haluan aamuisin verhoutua villaan, nahkaan, mokkaan ja samettiin, vaikka vielä pärjäisi kevyemmälläkin varustuksella. Mokka oli jo viime syksynä kovassa huudossa, mutta se pitää edelleen tänäkin vuonna pintansa isona muotitrendinä. Omasta kaapista mokkaa löytyy niin trenssin, hameen, kuin liivin muodossa, mutta tämä Ril'sin uutukainen on ensimmäinen mokkapaita kokeiluni. Aluksi mietin, että olisin yhdistänyt paidan farkkujen kanssa, mutta sitten aloin pelkäämään liian cowboymaista efektiä. Päädyin lopulta stailaamaan paidan klassisten mustien housujen kanssa pienen kontrastin tuomiseksi.

Mokkapaita on varsinkin toimistolla todella hyvä vaate, sillä se ei rypisty ja se on tavallista kauluspaitaa lämpimämpi. Ainakin itse palelen usein toimiston ilmastoinnissa!

//As the fall comes I just want to wear leather, suede and wool all the time now. The weather is still pretty warm for these materials, but honestly I'm getting a bit bored with all my summer clothes now. 

This suede shirt is from Ril's and first I was thinking about pairing it with some jeans. Than I got scared that the look would get too much of a cowboy vibe, haha. Thats why I went with some classic black pants and this scarf to bring an extra touch to the look.//

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Elisa

  Tämä paita muistuttaa minua mun äidin vanhasta ruskeasta mokkanahkatakista (hän käytti sitä 70-luvulla). Itse käytin sitä yläasteella mutta nyt on kyllä sellainen olo että minun päälle ei saa enää mokkaa millään. Ei ole vain minun juttuni :D

  https://elisabubble.wordpress.com/

 • Kukkis

  Hei Kira, jälleen kerran tyylikäs stailaus sinulta. osaat hienosti yhdistellä kauden trendejä omaan tyyliisi sopivaksi. Mokka materiaalina on upea ja ylellinenkin, mutta minua on pitkään arveluttanut mokkanahkaisen vaatteen pitäminen “suoraan iholla”, etenkin kainaloita vasten. Osaatko sanoa (tai voitko tiedustella Ril’siltä) miten tuollaista mokkapaitaa huolletaan tai pestään? Hienhajun poistaminen kun ei kuivapesussa useinkaan onnistu – ainakin näin olen pesulasta kuullut.
  Kiitos laadukkaasta blogista ja Mukavaa syksyn jatkoa! :)

  • Kira Kosonen

   Hei hyvä huomio! En ole itse tätä ongelmaa vielä havainnut, mutta tiedustelen tarkempia ohjeita Rilsin päästä! :)

 • Lila

  Heippa! Tosi kiva asu. Olen aina pitänyt sinun blogin yksinkertisesta ulkoasusta ja mietin onko se bloggerin vai wordpressin alusta? Vaiko ihan joku muu:) Kiitos vastauksesta. Hauskaa syksyn jatkoa!

  • Kira Kosonen

   Hei Lila! Blogini on wordpress alustalla, mutta pohja koodattiin kustomoituna eli siihen ei löydä ns. valmiita pohjaa! :) koodaaja ja graafikko toteutti visioni sivuista pohjan päälle <3