CATEGORIES
31.7.2016

DIDEON JUMPSUIT

My Style

Photos Netta Suikkanen

RALPH LAUREN Jumpsuit HERE* (on sale!)

ALDO Rings HERE*

MTNG Shoes HERE* (currently sold out)

ELLOS Bag

Jokin minua selvästi nyt viehättää näissä sinivalkoisissa boheemiasuissa! Väripari jotenkin korostaa Suomen kesää ja kaikkea, mitä siihen kuuluu. Niin raikas, mukava ja simppeli kokonaisuus. Siksi se valikoituikin päälle perjantaina, kun nautiskeltiin taas kaikista Turun antimista. Oli jälleen ihan mielettömän hauska reissu, mutta siitä kaikki kohokohdat huomenna. Täällä on nimittäin todella rankka Game of Thrones maratoni nyt käynnissä!

Yritimme päästä sarjaan mukaan muutaman kerran aikaisemmin, mutta kiinnostus lopahti aina parin jakson jälkeen. Siskoni ja hänen miehensä ison painostuksen (ja kaikkien muiden GOT hehkutuksien) jälkeen päätimme kuitenkin antaa sarjalle kolmannen yrityksen ja katsoimme ensimmäisen kauden loppuun. Nyt olemme aivan koukussa ja tänään polkaistiin käyntiin jo kolmas kausi! Paljon on siis vielä koluttavaa, mutta kuulin, että uusin seitsemäs kausi tulee ulos vasta vuoden päästä, joten ehkä tässä voisi vähän jarrutella. Olen ensimmäisten kausien perusteella ihan täysin lohikäärme fani. Pitää varoa muiden juttuja sarjasta, ettei tule isoja spoilereita. Tälläinen sunnuntai siis täällä tänään! :D

//Loving these white and blue looks this summer. Something so fresh and clean about the color pair. Wore this look friday in Turku when we had a super nice dinner in Tintå and went out. More about our road trip later, cause we are now deep into a Game of Thrones marathon with my man here! Just started watching the series (I know I know we late) and I'm totally hooked. Starting to understand the whole fuss about the series now, haha.//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iina

  Vielä hiukset letille päänympärille niin olet kuin elovena tyttö konsanaan;) (vai olikos sillä hiukset auki..)
  Sopii kyllä erittäin hyvin tuon tyyppiset asut sinulle vaikka tunnut olevan sellainen “kameleontti” että kaikki näyttää hyvältä päälläsi.
  GOT not my cup of tea. Mä oon ihan koulussa Kardashianeihin :D
  PS. Ihanan tasainen rusketus!

  • Kira Kosonen

   Haha totta!! Ehkä lettisetti olisi vienyt tämän ihan next levelille :D Ja täällä myös yksi KUWTK fani. Se on salainen paheeni!