CATEGORIES
25.7.2016

SUMMER BASICS

My Style

Photos by Julia Toivola

LINDEX Shirt (similar HERE*)

LEVI'S ® Shorts (HERE*)

ADIDAS Shoes (HERE*)

RAYBAN Shades (HERE*)

CHANEL Bag

Aina silloin, kun vaatekriisi iskee, on hyvä turvautua klassikoihin. Farkkushortsit ja valkoinen rento kauluspaita on ainakin minulle sellainen kombo, joka toimii kesällä todella hyvin. Se on rento, mutta samaan aikaan vähän asiallisempi tunikoihin ja muihin perinteisiin kesävaatteisiin verrattuna. Hyvä kokonaisuus niin toimistolle, kuin terassillekkin!

Tänään ajattelin hoitaa vähän työhommia koko päivän, koska huomiselle on luvattu ihan mieletöntä säätä. Jos sääennusteet pitävät paikkansa, niin suunnitelmissa on lähteä vähän veneilemään ja tehdä vaikka joku hauska picnic Helsingin edustalla. Nyt jos näitä lämpimiä hellepäiviä oikeasti tulee tänne, niin aion nauttia niistä kyllä ihan täysillä. Mites onko siellä kaikilla lomat vielä kesken, lopuillaan vai aluillaan? 

P.S Katsoin, että noista Leviksen shortseista on aika huonosti kokoja nyt jäljellä, mutta kannattaa laittaa silloin sähköposti Zalandon kokovahtiin. Sieltä tulee heti ilmoitus, kun kokoasi on taas saatavilla. Olen tämän avulla napannut monta superhaluttua tuotetta koriini, joiden koot ovat aina loppu. 

//Every time I have an outfit problem, I turn to the classics and basics. You can't go wrong with a little black dress or a pair of jean shorts and a white shirt right? It always looks fresh and chic. I wore this outfit last week when I was heading out to some meetings, but was still deep in my holiday mode that didn't know what to wear at all, haha. Been wearing too comfy clothes all July long. Well soon I'll be back to basics anyway. How about you? Still have some holidays left?//

*Mainoslinkki / Add link

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • elina

  hei kiitti tosta zalandon koko-vinkistä! miten en oo tullut ajatelleeksi että sähköpostilla voisi kysyä xd ihania ja rauhallista fiilistä välittäviä kuvia :)

  • Kira Kosonen

   Kiitos Elina! :) ja joo suosittelen testaa sitä! toiminut mulla ihan loistavasti!

 • A

  moi! Sulla oli tänään (ti 26.7) ihana harmaa gollege snäpchatissa. Mistä se on ja milloin ostettu?:)

  • Kira Kosonen

   Taisin tähän vastatakkin jo snäpin puolella, mutta se kollari tosiaan kirppis löytö Nycistä pari vuotta sitten :/ Siinä ei lue edes mitään brändiä, joten ei aavistustakaan mikä alkuperä!