CATEGORIES
12.7.2016

SUOMI FINLAND

My Style

Photos by Hanna Väyrynen

ZARA Jacket

LINDEX Top

LINDEX Pants

H&M Sandals

No nyt on kyllä oltu täysin lomatunnelmissa. Ranskan myötä pää kyllä tyhjeni täysin kaikesta ja se fiilis jatkui tänne Suomeen saakka. Palasin kotiin nimittäin jo viime viikon lopussa, mutta jatkoin saman tien matkaa Hankoon ystäväporukkamme kanssa! Jätin koneen kotiin ja päätin jatkaa lomatunnelmaa vielä viikonlopun yli Hangon regatassa ja ai että mikä viikonloppu olikaan. Niin hauska porukka, upea talo aivan kaupungin keskustassa, aurinkoinen keli ja kasa tuttuja joka puolella satamaa sekä rantaa. Kolme päivää tuli vaan nautiskeltua kesän parhaista päivistä täysin rentoutuneena. Kyllä se regatta on vaan aina yksi kesän isoimmista kohokohdista! Somekanavien perusteella koko Helsinki oli jossain festareilla. Niin monta isoa tapahtumaa yhden viikonlopun aikana ympäri Suomea.

Tämä alkuviikkokin on alkanut aika rennosti poikaystäväni lomailun vuoksi, mutta viikon hölläilyn jälkeen itselläni tekee kyllä mieli päästä jo takaisin kaikkiin kuvauspuuhiin! Myös Ranskasta on vielä kasa kuvia näyttämättä, joten niitäkin tulee vielä varmasti tämän viikon aikana. Mites siellä on viikko/viikonloppu sujunut? Voittiko kaupunki- tai mökkimaisemat kaikki festivaalihulinat, vai onko siellä kohtalotovereita alkuviikon homeilun suhteen?

//So I'm finally back in Helsinki and my normal mode! After spending a super relaxing holiday with my family in France I also spent the past weekend in Hanko with my boyfriend and our friends. It was time for the annual Hanko regatta weekend that is always a major highlight in the summer! Had so much fun just spending time with everyone and relaxing in the sunny summer city of Hanko. Now I seriously have to get back on track though and I also have a big craving for shooting some cool posts for you guys. I also have plenty of stuff from France to show you so more of beachy summer photos still to come!

How has your week been? Is the holiday mode on or off?//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Iina

    Viikko on sujunut lasten kanssa touhutessa ja juuri äsken kasasin puolapuut. Vielä seinään kiinnitys niin päästään treenailee ? Lauantaina lähiseutumatkailua Helsingin keskustaan ja yöksi hotelliin. Jos lapset vaikka sippais ajoissa niin voisi rauhassa saunoa puolison kanssa ja kilistellä vaikka lasit skumppaa.
    Hyvää viikonloppua!

    • Kira Kosonen

      Aaah kuulostaa ihanalta!! Nauttikaa :) <3 Pidän sormet ristissä naperoiden nukkumisen suhteen ;)